reklama

Mamuski grudniowe

reklama
hej dziewczynki

witam poniedziałkowo. Za mną całoweekendowy zjazd na studiach. Umordowało mnie to siedzenie na twardych krzesłach i zrywałam się wcześniej jak tylko była taka możliwość. Dziś już jestem w domu na takim najprawdziwszym zwolnieniu - losie jak mi dziwnie.

Witajcie
Dziękuję wszystkim za modlitwę i ciepłe słowa
U mnie nadal bez zmian, czekam
tylko już się nie czuję jak w ciaży
bywa ciężko

dbajcie o siebie i swoje maluszki
żeby nikt z tego forum nie musiał pisać już więcej złych wieści, żebyście tuliły w grudniu swoje maleństwa

tak bardzo się boję

Dzień dobry witam sie poniedziałkowo miałam też ciężki weekend na szczęscie już za soba w środe jade na usg genetyczne moze poznamy płec zobaczymy jak to będzie bułkasia -&&&&&&&&&&&&&&za wizyte:tak: Lenka-trzymaj sie kochana dużo siły ci życze Noukie-przyszły te opaski? Ja wczoraj zasłabłam wychodząc spod prysznica pomimo że kapałam sie w letnie prawie zimmnej wodzie dzis też mnie cos cmi głowa i teraz tak sobie sie czuje milego dnia wszystkim

Lenka trzymaj się....
Dziękuje Dziewczyny, dziś dość szybko poszlo:-) Pewnie dlatego, ze poczatek:-)
Ale padam, siedzenie w slońcu wykańczy, znaczy pod cieniem ale slońce non stop świeci prawie, że w oczy:-)
Ide na pierogi^^

reklama
Joanna Z- nie martw sie tym sluzem, moj gin w Pl powiedzial ze to normalne i ze bedzie go coraz wiecej. Wiadomo chodzi tu o sam sluz, bez krwi. Pozdrawiam.

Ps. ja midwife mam jutro pierwszy raz- powiedzcie mi jak to wyglada :) o co pyta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry