reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

risa mnie tez pobolewal brzuch jak na @,do teraz czasami mnie cmi..ale ponoc tak ma byc ;-)
bo ja juz nie pamietam,jak mialam w poprzednich ciazach :zawstydzona/y:
Kinga a bo te kalkulatory nie potrafia liczyc :-D

reklama
risa - jestem po przejsciach , a ostatni raz rodzilam 2006 roku wiec nie pamietam teraz ale musi byc dobrze :-)
madlen79-ja zawsze zastanawialam sie kto wymyslil kalkulator :-D jak zle wynik wychodzi .

hej :) gratulacje dla nowych pewniaczek :)
ja nadal czekam z niecierpliwością :)
trzymajcie nadal kciuki :)

jstesmy na wyjeździe wiec pewnie odezwe sie dopiero po weekendzie :)
także pewnie bede miała co czytac :) hehe

nadal brak objawów jakichkolwiek wiec juz nie wiem nic :p

4madlen- masz termin na 1 tak jak ja ale na suwaczku tydzień do przodu;-).Jak to możliwe? Ja miałam @ ostatnią 24.02.

ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy :)

Co do pobolewań w podbrzuszu to też je mam. I to od dobrych kilku dni (i takie dziwne napięcie), właśnie dlatego już wcześniej podejrzewałam że coś jednak z tego będzie.
W pierwszej ciąży (mój synuś ma już 3,5 roczku) nie miałam za to żadnych bóli.
Wiem jednak że często występują. Moja przyjaciółka miała tak silne (była pewna że to w związku z okresem) że brała tabletki przeciwbólowe. A @ nie przyszła. Nie wspomnę jak się potem martwiła.
Myślę że te bóle nie powinny być żadnym powodem do zmartwień:)

puscilam dzieci na kompa,a ja ogarnelam mieszkanko,przygotowalam obiad i czekam za mezem,az wroci
teraz smyki poszly sie bawic, a ja zagladam do was ;-)
MamaPatryka ja z Kinga tez mam termin ten sam,a jej ciaza jest o tydzien mlodsza ;-)
4madlen ale jak ci gin wyliczy termin na listopad to chyba nas nie opuscisz ?
ja tez jestem ciekawa na kiedy mi obliczy..,ale ruszac sie stad nie mam zamaiaru,bo dobrze mi z wami :tak:
Kinga wklej jeszcze raz linka bo cos nie dziala

ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy :)
dobry termin nam gin powie teraz tylko przypuszczamy :-)
Wklejam linka: 3 razy mi sie udalo wpisalam dzien @ i sex byl w dzien w poczecia :-):-) niestety jak pisalam mam 2 ciaze poronione ale sie udalo teraz tez.

http://dziecko.haczewski.pl/

tylko pamietajcie zeby byla prawidlowa liczba cyklu od ostatniej @ ile trwal ostatni cykl WAZNE
to dla tych co chca do nas dolaczc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry