reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
hej
gratulacje dla nowych pewniaczek 
ja nadal czekam z niecierpliwością
trzymajcie nadal kciuki
jstesmy na wyjeździe wiec pewnie odezwe sie dopiero po weekendzie
także pewnie bede miała co czytac
hehe
nadal brak objawów jakichkolwiek wiec juz nie wiem nic
ja nadal czekam z niecierpliwością
trzymajcie nadal kciuki
jstesmy na wyjeździe wiec pewnie odezwe sie dopiero po weekendzie
także pewnie bede miała co czytac
nadal brak objawów jakichkolwiek wiec juz nie wiem nic
A i moge podpowiedziec jak nie bylam jeszcze w ciazy to sugerowalam sie dniami owulacyjnymi z tej strony. Termin porodu - Wiek dziecka - Ci
4madlen- masz termin na 1 tak jak ja ale na suwaczku tydzień do przodu;-).Jak to możliwe? Ja miałam @ ostatnią 24.02.
ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy
Co do pobolewań w podbrzuszu to też je mam. I to od dobrych kilku dni (i takie dziwne napięcie), właśnie dlatego już wcześniej podejrzewałam że coś jednak z tego będzie.
W pierwszej ciąży (mój synuś ma już 3,5 roczku) nie miałam za to żadnych bóli.
Wiem jednak że często występują. Moja przyjaciółka miała tak silne (była pewna że to w związku z okresem) że brała tabletki przeciwbólowe. A @ nie przyszła. Nie wspomnę jak się potem martwiła.
Myślę że te bóle nie powinny być żadnym powodem do zmartwień
W pierwszej ciąży (mój synuś ma już 3,5 roczku) nie miałam za to żadnych bóli.
Wiem jednak że często występują. Moja przyjaciółka miała tak silne (była pewna że to w związku z okresem) że brała tabletki przeciwbólowe. A @ nie przyszła. Nie wspomnę jak się potem martwiła.
Myślę że te bóle nie powinny być żadnym powodem do zmartwień
puscilam dzieci na kompa,a ja ogarnelam mieszkanko,przygotowalam obiad i czekam za mezem,az wroci
teraz smyki poszly sie bawic, a ja zagladam do was ;-)
MamaPatryka ja z Kinga tez mam termin ten sam,a jej ciaza jest o tydzien mlodsza ;-)
4madlen ale jak ci gin wyliczy termin na listopad to chyba nas nie opuscisz ?
ja tez jestem ciekawa na kiedy mi obliczy..,ale ruszac sie stad nie mam zamaiaru,bo dobrze mi z wami
Kinga wklej jeszcze raz linka bo cos nie dziala
teraz smyki poszly sie bawic, a ja zagladam do was ;-)
MamaPatryka ja z Kinga tez mam termin ten sam,a jej ciaza jest o tydzien mlodsza ;-)
ja tez jestem ciekawa na kiedy mi obliczy..,ale ruszac sie stad nie mam zamaiaru,bo dobrze mi z wami

Kinga wklej jeszcze raz linka bo cos nie dziala
dobry termin nam gin powie teraz tylko przypuszczamy :-)ano tak możliwe, że ja miałam @ 18 lutego i nieregularne cykle: przez ostatnie pół roku od 32-56 dni.
w klakulatorze wpisałam sobie 35 dni chyba albo 34 już nie pamiętam i stąd wychodzi 1 grudnia. Choć nie zdziwie sie jak mi Gin na listopad termin wyliczy![]()
Wklejam linka: 3 razy mi sie udalo wpisalam dzien @ i sex byl w dzien w poczecia :-):-) niestety jak pisalam mam 2 ciaze poronione ale sie udalo teraz tez.
http://dziecko.haczewski.pl/
tylko pamietajcie zeby byla prawidlowa liczba cyklu od ostatniej @ ile trwal ostatni cykl WAZNE
to dla tych co chca do nas dolaczc.
Ostatnia edycja:
reklama
nigdzie się stąd nie ruszam;-)