reklama

Mamuski grudniowe

Dziendobry, spadam do pracy, ale powiem dopiero na koniec dnia;-)

Nathani
z tymi tyg to tak jak Ci pisalam jestes w 11 tyg teraz, a w piatek zaczyna Ci sie 12 tydzien, ja jeszcze dzis jestem w 11 tyg, a jutro zacznie mi sie 12;-)

Milego dnia dziewczyny u nas pada okropnie, szaro, buro i zimno:sorry2:

reklama
Dzień dobry :-)
Fiolka jesteś dzisiaj w 11tc4dc. Czyli masz pełne 11 tyg skończone i 4 dni z następnego tygodnia już wzięte czyli z 12. Tzn że jesteś już w 12 tc. Tak samo jak z urodzinami. Jak dziecko obchodzi swoje pierwsze urodzinki to kończy wtedy roczek i na następny dzień zaczyna drugi rok swojego życia :tak: Nie wiem czy jasno to wyjaśniłam ale inaczej nie umiem :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze rozmowy - niech przejdą szybko i gładko :tak:
My dziś mamy psychologa i rehabilitację. Pogoda do kitu niby ciepło ale szaro i ponuro, eh... kiedy to lato zacznie się na dobre?

Dzień dobry dziewczyny:-)

Po wizycie czwartkowej wszystko ok, serduszko bije jak szalone, a bąbelek rośnie jak na drożdżach, termin bez zmian, czyli na Wigilię:tak:

Wycieczka do Zakopanego nawet udana, bo pogoda nie była zła, tylko w piątek padało, a tak to było nawet ciepło i było słoneczko:-) w piątek zaliczyliśmy basen, w sobotę Morskie Oko i potem odpoczynek w jacuzzi, a w niedzielę wjechaliśmy na Gubałówkę:tak:

Sorki, że nie nadrobię, ale nie mam siły...

Witam sie rankiem, mam wolne a spać nie mogę, ehhh...
Sowinka gratuluję serduszka i powodzenia dalej, termin masz super:-)
Dziewczyny nie stresować sie na rozmowie, bo to szkodzi Maluszkowi. Znak krzyża przed wejściem, głowa do góry, pozytywne nastawienie i musi być dobrze. Trzymam kciuki:tak:
Idę coś zjeść bo strasznie mnie ssie.

reklama
Sowinka swietne wiesci

Ja dzis pospalam, a tylko dlatego ze Maya jeszcze spi a to zdarzaja sie bardzo zadko bo ona to ranny ptaszek
Szykuje my sie na basen tutaj jest dalej swieto wiec I dzien leniwy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry