reklama

Mamuski grudniowe

Sowinka gratuluję serduszka :tak: Niech maluszek zdrowo rośnie :tak: Starszak zadowolony z wyprawy? ;-)
Joanna miłego dzionka na basenie zatem życzę :-)
Mi się nie chce od kompa wstać i się ubrać :-) Cały czas w piżamce i jakieś lenistwo mnie ogarnęło :-D

reklama
Bulkasia - do włosów. Farbuje na blond farbami fryzjerskimi bo drogeryjne złe doświadczenia mam. i chcę przejść znów na b. jasny. Już mi włosy odpoczęły

Joanna
fajnie na basenik

Ostatnia edycja:
witam sie w ponury poranek.... Musze jechac do krakowa na konsultacje w sprawie pracy mgr, i musze uprosic babke zeby mnie dopuscila do obrony przed wakacjami bo pozniej terminy sa na ostatni tydzien pazdziernika, a to juz moze byc ryzykowne przy stresie...:) mam nadzieje ze sie uda:) najgorsze jest to, że mam dopiero 2 rozdzialy na 4:( jak mnie dopusci to beda Was meczyć wypełnieniem ankiety do badań :)))) wiem że mnie nie zawiedziecie:))) milego dnia

dzien dobry :-)
sowinka gratuluje udanej wizyty ;-)
&&&& za te,ktore maja dzisiaj lub jutro :tak:
a tym,ktore czeka rozmowa z szefowa,powodzenia :tak:
dziewczyny,musze syna przebrac za ksiecia,a oprocz korony nie mam pomyslu,jak go ubrac :zawstydzona/y:pomozcie ....

madlen 79 zrób mu "pelerynkę' i jakieś berło do łapki np. weź tłuczek okrągły do ziemniaków i pokryj złotkiem. Albo uformuj ze sreberka;-)
4madlen ja się broniłam świetnie licencjat w 7 tyg. ciąży z Julią na warunkowym zwolnieniu ze szpitala z wenflonem.
a obrona mgr. w 8 miesiącu ciąży po wszystkim takich skurczów dostałam że myślałam, że już się zaczęło:-)

Witam się i ja :-)
Dziś chyba wolne przez pogode:wściekła/y:...
Z tymi tygodniami to ja sobie kojarze tak jak na historii z wiekami:-D jak rok 2000 to XX wiek a jak 2001 to juz XXI :-p.
Sowinka super, że wypad udany:-)
Wizytującym powodzenia:-)
I szykującym się do rozmowy z szefostwem też :-)

4madlen, a o czym masz pracę mgr? :>
Ja się zbieram do miejsca pracy, ale nie do pracy, muszę zajechać do dyrektora z wnioskiem i uderzyć do dyrektorki ośrodka, ale najpierw spróbuję złapać kierowniczkę internatu i z nią zagadać. Dyrektorkę zostawię na "deser" :baffled:

Dzień dobry ja juz dziś na zakupach byłam i siedze po śniadanku pod kocykiem,mała miała fatalny humor jak do przedszkola wstawała mam nadzieje ze sie rozbawi i minie jej to ale pogoda u nas podła więc sie nie dziwie że i humor kiepski sama jesteś śpiąca jak cholera Sowinka-gratuluje:-) Wszystkim tym które dziś mają rozmowy z szefostwem życze powodzenia i głowa do góry bez stresu bedzie dobrze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry