ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Nie coś a KTOŚRuda-Iza ja też nie mogłam ale zasnąć
Non stop mi się sikać chciało choć chodziłam co chwile, normalnie jakby
mi coś uciskało pęcherz![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie coś a KTOŚRuda-Iza ja też nie mogłam ale zasnąć
Non stop mi się sikać chciało choć chodziłam co chwile, normalnie jakby
mi coś uciskało pęcherz![]()

Do mnie listonosz już nie dzwoni.... pogadałam sobie z nimJa zjadłam grzanki z dżemem truskawkowym i ciągle mi ciśnienie się podnosi
bo cholera dzwonią jakieś debile na domofon tak że by każdego obudzili a ja tylko podskakuje.
Tak samo listonoszka nie ma do nas poczty a dzwoni jak leci do wszystkich .
Kiedyś muszę ich opierniczyć![]()
a z ulotkami tez nie wpuszczam. Mieszkam na parterze w pierwszym mieszkaniu na liście... jak Omar był malutki to rozłączyliśmy domofon bo mi dzieciaka budzili. Wszyscy którzy do nas przychodzili i o tym uprzedzali dostawali kod do domofonu i sami sobie otwierali lub dzwonili na tel pod drzwiami 
Ja lubię spać na brzuchu ale od jakiegoś czasu czułam że coś mi jednak w tym brzuchu uwiera i jakbym coś tam miała i już nie śpię na brzuchu.Ja juz pytalam ale chyba nikt nie napisał...czy spicie jeszcze na brzuchu? ja starsznie lubię tak spać i jeszcze spie choc juz czuję ze jest mi coraz mniej komfortowo:/
ale aż takNie coś a KTOŚ![]()
aż sobie musiałam popłakać w nocy
byłam z małym (starszakiem - i do tej nazwy staram się przyzwyczaić) u logopedy, najpierw go z przedszkola zabralam, potem do logopedy potem na przystanek, zadzwonił mężuś że może nas zabrać ale musimy przejść w inne miejsce, więc biegiem, później do przedszkola, wszystko biegiem i na czas. I teraz tez odpisuje biegiem bo muszę coś zjeść.
:-)