reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie:-)

Witam nową mamusię:tak: Ania gratuluję moderowania:-)

Ja mam od wczoraj jakiś tragiczny humor -> pogoda, tęsknota za Mężusiem, nieznośny Bartix (choć oczywiście momentami strasznie kochany), zmęczenie -> jakoś tak to się wszystko nakłada:baffled:

Dobra już Wam nie smęcę -> życzę miłego dzionka:tak:

reklama
Hejka....dziendobry;-)

Ja oczywiscie zaraz musze leciec do pracy, ale dzis juz nie tak stresowo jak wczoraj;-)

Zaczelam dzis 12 tydzien:cool2: moze te mdlosci sobie wkoncu odpuszcza;-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach i badaniach:tak:

Do napisania wieczorkiem;-)

Dzień dobry.
Aniu - gratuluję funkcji moderatora ;-)
Liwuś - cieszę się z udanej wizyty ;-)
Witam nową mamusię.
3 bit zaraz obczaj am choć ja już tak gruba że nie powinnam ...wczoraj miałam dół wieczorem pochlipałam trochę.
Sowinka - głowa do góry zmiana nastrojów teraz nam się zdarza często.

Witam

Nowa mamusia / witaj
Aniu gratulacje

Noukie dobrze ze dzis spokojniej:)
Sowinka niestety te nastroje to kiepska sprawa:(bedzie lepiej

A my dzis znow basen;) hurra
Ja zaczynam 15 tydzien Alez ten czas ucieka, niedlugo polmetek.
Wszystkim milego dnia zycze

Witam się i ja. U mnie na suwaczku równo 12cc czyli skończyłam go a jutro zaczynam 13tc, hurra:-D
Zlotko witam wśród grudnióweczek i gratuluję.
Dziewczyny powodzenia na wizytach a tym co do pracy to miłego dnia i oby szybko zleciało. Ja dzisiaj jeszcze wolne bo nadal święto mamy tutaj.

Bulkasia świętujecie że hoho
Joanna gratuluje kolejnego tygodnia;-)
Ja wczoraj zaczęłam liczyć według jakiś reguł i mi wyszedł styczeń co mnie zdołowało hehe i zostawiam to. byle do grudnia.
Noukie z każdym dniem będzie lepiej dni płyną :-)

Dzień dobry :-) U nas znowu deszczowo i ponuro :dry: Młody mnie od rana denerwował bo jeść nie chciał, dopiero teraz łaskawie kromeczkę i to tylko z masłem wsunął :sorry2: Jak on ma rosnąć jak je tyle co ptaszek :-(
Madlen79 od Mikiego dostałam w 18 tc 3 kopniaczki a wcześniej nie czułam żadnego smyrania :-D Także pewnie i tym razem poczuję dopiero jak maleństwo zacznie dokazywać tak konkretnie :tak:
Zlotko witaj :tak:
Sowinka hormonki buzują nie tylko u ciebie. Oby ci się poprawiło :tak:
Nathani nie zawracaj sobie główki terminami bo dzieciątko i tak samo zdecyduje kiedy chce wyjść :tak:
Ja mam nadzieję, że urodzę w terminie - nie wcześniej i nie później niż w grudniu bo chciałabym zachować 2 letnią różnicę między dziećmi :-)
Idę na dół może coś przekąszę znowu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry