nathani
Fanka BB :)
Dziewczyny ale trochę empatii nie trzeba "linczować' dziewczyn które maja problem z przyrostem wagi i odważyły się tu wypowiedzieć. Naprawdę. Trochę to przykre dla mnie jest
Dziecko jest dla mnie ważne bardzo pragnę by było zdrowe, ale podobnie jak Joasi ciężko mi idzie chudnięcie. Każda z nas jest inna po 30 nie jest już tak łatwo stracić kg.Przykro mi że z taką reakcją się spotkałam. I uwierzcie mi co innego rosnący brzuszek, a co innego tłuszczyk zupełnie inaczej to wygląda.
Wstałam wypiłam kawkę. Powtórka leci z barw szczęścia. Ładna pogoda u nas.
Dziecko jest dla mnie ważne bardzo pragnę by było zdrowe, ale podobnie jak Joasi ciężko mi idzie chudnięcie. Każda z nas jest inna po 30 nie jest już tak łatwo stracić kg.Przykro mi że z taką reakcją się spotkałam. I uwierzcie mi co innego rosnący brzuszek, a co innego tłuszczyk zupełnie inaczej to wygląda.
Wstałam wypiłam kawkę. Powtórka leci z barw szczęścia. Ładna pogoda u nas.
Ja o pierwszą ciąże starałam się prawie rok pomogły tabsy i mamy Mikusia. O drugiego bąbelka ponad rok i przez ten czas na różnych środkach doszło mi 12 kg w tym sama luteina dowaliła 7
Ale co tam waga czy figura. Mam wspaniałe dziecię drugie w drodze i to jest najważniejsze
Chyba muszę coś na pamięć sobie zakupić
Miłej niedzieli kochane wam życzę 
ale widze jak sie meczy i brakuje jej saszetek z mieskiem moge np taka saszetke najpierw zamrozic potem rozmrozic i jej dac, proces mrozenia zabija w razie czego te bakterie toxo????
moja siostra ma salon urody i tez fryzjerke, wiec u niej jakas farbe wezme;-) pracuja na farbach Paula Mitchella, lagodne farby