reklama

Mamuski grudniowe

Cześć, ja już po pracy i po jedzonku teraz buszuję na necie ale oczy mi się tak kleją, że chyba musowo będę musiała się położyć.
4madlen zawsze marzyłam, żeby zobaczyć Kazimierz, od nas troszkę tam daleko, ale może uda mi się w końcu wybrać. Zadam głupie pytanie, co to są te koguty? Ja myślałam, że chodzi ci o takiego żywego:-).
lolcia mnie też piersi bolą, szczególnie sutki, a dotknąć ich nie da rady takie są wrażliwe.
kiss dbaj o siebie, musi być dobrze.
Ja też jeszcze nic nie kupiłam dla siebie z ciążowych ciuchów, chyba pomyślę o tym jak już nie zmieszczę się w swoje ciuchy. Mnie 25 sierpnia czeka wesele kuzyna i już teraz zastanawiam się jak będę wyglądać i kiedy kupić kieckę, żeby była dobra. Mam nadzieję, że znajdę coś ładnego i niedrogiego.

reklama
Witam się Laseczki. Jestem mega szczęśliwa, widziałam mojego Okruszka:-). Ma 7 cm, dwie rączki i nóżki oraz pięknie bijące serducho. Popłakałam sie na jego widok i ten dźwięk. Położna mówiła, że szaleje mi w brzuchu;-) Termin wg USG jest na 15 grudnia a wg położnej 18/12 a wg kalkulatora na 20/12. Płeć jeszcze nie znana, za wczęsnie .Dostałam 12 fotek i za żadne ani grosza nie zapłaciłam (nie ma to jak znajomości;-)) i do tego przyjęła mnie 10 min przed czasem. Na jednym zdjęciu napisała po polsku, oczywiście jej podyktowałam. Potem miałam jeszcze pobraną krew na syndrom Downa i mąż ma byc po wyniki w środę. Także szybko sie dowiem. Nastepne usg mam 30 lipca:-)
Pobuszowałam po sklepach w celu zakupu spodni ciążowych ale nic ciekawego nie znalazłam. Kupiłam sobie tylko alladynki 3/4 na lato. Spodnie długie to raczej jedne kupię (jak cos znajdę).
Madlen, joanna Te ciuchy takie drogie, spodnie w granicach 20-35 funtów, piżamki 20 masakra(mothercare) , a byłam w MATALANIE i niestety powiedzieli mi , że tylko online. Jak na razie śmigam w domu w dresach a do pracy w jeansach, ale to na długo nie wystarczy.
kiss dobrze, że to tylko na strachu się skończyło. Leż i odpoczywaj teraz.

Chciałam wstawic fotki ale nie wiem jak:no:

Ostatnia edycja:
bulkaasia gratuluję fantastycznych wiadomości :)
Fotki wstawisz przez "insert image", jest nad polem wiadomości, w którym piszesz odpowiedź. Możesz wybrać pliki z dysku albo wg url.
Niestety, ciuchy ciążowe są mega drogie, przynajmniej tam, gdzie ja zaglądałam, Mothercare to już w ogóle przechodzi pojęcie ;)

witajcie! bulkasia super wiadomości duża już dzidzia
kiss leż i odpoczywaj:-)
lil czekamy na wieści
jestem po krzywej. jakos przeżyłam rano wymioty, potem labor 3 kłucia, jutro wyniki. glukoza nie az taka zła choć zamula. aha jednak mi ją laborantka rozpuściła:-)
boli mnie podbrzusze zobaczymy w czwartek co tam słychac.
Co do ciuchów zamówiłam koszule ciazowa i rybaczki kupie. mam też leginsy. a potem się zobaczy.
noukie przyszła tylko woda oxy czekam jeszcze na farbki...
goko u mnie coraz lepiej zobaczysz z każdym dniem będziesz sie tez tak czuła .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry