reklama

Mamuski grudniowe

Witam :)
Ja pomimo iż może trochę mało się udzielam to jestem prawie na bieżąco :)
Ostatnio koleżanka mówiła mi, że w pierwszej ciąży dowiedziała się od lekarza w około 12tyg że będzie miała syna- podobno ten lekarz ma dar do rozpoznawania płci w tak wczesnej ciąży. Ale chyba z tego co wiem to żadna z was nie dowiedziała się o płci jeszcze ??

reklama
Już jestem i jestem prze szczęśliwa :)
Po pierwsze znam juz płeć na 89% jest to dziewczynka popłakałam sie jak powiedział ze widzi łechtaczkę :laugh2:
Dzidzia jest zdrowa super sie rozwija ma dwie rączki nóżki pieknie bijące serduszko .... śliczny nosek...troszke była uparta (po mamusi ) bo ciągle leżała na brzuszku albo na boku ale udalo nam sie ja przekręcic ale dosłaownie na pare chwilke ..zdjecia mam tylko dwa :)
2012-06-11 17.53.58.jpg2012-06-11 17.54.08.jpg

misia dokładnie tak jak Vivienne mówi: to koguty z ciasta drożdżowego, może maślanego troche;p ale są pyszne i wyglądają tak jak na załączonym obrazku :)

Aisha
ja już wstępnie znam płeć:sisior :D ale do potiwerdzenia chociaż na zdjęciu widać takie dzyndzla że myślę sobie że w bułeczkę to to się raczej nie zmieni :)27580.jpg

jakie piękne zdjęcia LilithGoth :)
Lekarze to muszą mieć sokole oko by dostrzec tam łechtaczkę czy nawet siusiaka :)
Ja mam nadzieje że też dowiem się o płci, tak bardzo chce dziewczynke, że na pewno się też popłacze :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry