Dzień dobry :-) Wczoraj was nadrabiałam i nadrabiałam i sił na pisanie już brakło - pędzicie jak szalone :-) Miki już w łóziu powoli zasypia to mam chwilkę dla siebie. Pranie wstawione a rzeczy dziecka mego muszę do vanisha walnąć ale to jak młody całkiem padnie bo teraz by za mną lecieć chciał

Dziewczyny macie śliczne dzidziusie! Gratuluje wam bardzo cudnych widoków i wspaniałych wieści
Fiolka zaciskam mocno &&&&&
Nathani wyniki na pewno będą dobre
Noukie u nas mówimy młodemu, że mamusia ma dzidziusia w brzuszku i że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę ale ile z tego wie to ciężko mi powiedzieć :-) Jak zapytam gdzie jest Miki to pokazuje na siebie - na pytanie gdzie jest dzidziuś pokazuje na mój brzuszek a czasem nie trafi i w cyce

Któraś pytała o magnez. Magnez działa rozkurczowo i w ciąży wskazany. Z Mikim brałam 3x1. Teraz biorę na razie po 1 chyba, że czuję się "wzdęta" to wezmę 2. W czwartek zapytam gina ile powinnam brać.
Ania jak po powrocie do siebie? Mężuś zadowolony?
Gryzoń mój ginek powiedział, że tak po 16 tyg płeć jest najbardziej pewna bo wcześniej może się zdażyć, że np u dziewczynki łechtaczka będzie przerośnięta jeszcze i można pomylić z chłopcem. Więc niekoniecznie zależeć to musi od wprawnego lekarza czasem nasze maluszki się kamuflują

Niemniej gratuluję córeczki :-)