reklama

Mamuski grudniowe

a kiedy sprawdzic mozna płec maleństwa?? wiecie juz co bedziecie miały??
gratuluje Wam wszystkim ciąży bo wiem ile kobiet ma problemy z zajściem. i ciąża to największe szczescie jakie moze byc:)

sylviaw mnie tak ładnie witano wiec i ja przywitam Ciebie:) Witam witam:) i gratuluje:)

ja mam w brzuszku Kalinkę :))
płeć jest ukształtowana już w 12-13 tyg, wprawny lekarz potrafi to rozpoznać nie czekając do 20 tyg. Tak więc teraz czekam do końca lipca aby ocenić czy mój lekarz jest takim geniuszem :)

reklama
Wiedziałam, że dobrym pomysłem jest zajrzeć tu jeszcze przed spaniem :P Po wstaniu będę mieć co najmniej tyle samo do czytania ^^
Gratuluję tym, co już znają płeć i wiedzą że wszystko jest OK, u mojego Berbecia "coś było widać" ale to był 13/14 tc a Małe się wierciło, i lekarz nie powiedział swoich przypuszczeń. Myślę, że będzie chłoptaś, ale wciąż liczę na Marysię ;-)
Myślę, że potwierdzi się 29 czerwca. Już czekam z wytęsknieniem :rofl2:

Witam z rana:-)
Za wizytujace trzymam mocno kciuki:-)

Jedna z Was napisała mi, że ammy artystyczny nieład u nas:-) I muszę się z tym zgodzić:-p
Jak tylko znajde chwilke czasu (A. dziś nie chce nic robić jak wróce, bo meczyk jest:-) pl gra:-D) , więc może dziś siąde jak nie będę zbyt padnięta, i chcę poprzenosić posty, żeby były tematycznie :-)
Was Dziewczyny proszę o pilnowanie tematów, (wizyty w wizytach, zdjęcia w zdjęcia, ogólne w ogólnych). Będzie wtedy ładniej i przejrzyściej:-) i nie będzie chaosu:-) Z góry dziękuje:-)

Lecę się ubrać i z piechem wyjść:-)

Witam wszystkich. Szykuję sie do pracki a pogoda taka paskudna, że szkoda psa na dwór wypuścić...
Fiolka &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte:tak:
gryzoń gratuluję córci i sprawnego lekarza.
Miłego dzionka:-)

Witajcie kochane!
lil no cudna dziewczynka jeju!!!
fiolka trzymam!
Dziś graja nasi żeby choć 1 bramkę strzelili oj pieknie by było.
Dziś wyniki z cukru ciekawa jestem bardzo jak wyjdą....
w czwartek usg genetyczne zaczynam się napędzać....

Witajcie z rana.

fatalnie dzisiaj spalam, bo jest straszny wiatr a w domu, w ktorym mieszkam okna sa stare i przy kazdym podmuchu sie trzesa i halasuja. Ech i tak sobie halasowaly cala noc:-(

Filoka powodzenia na wizycie !
Ktos jeszcze dzisiaj wizytuje ?

reklama
Dzień dobry :-) Wczoraj was nadrabiałam i nadrabiałam i sił na pisanie już brakło - pędzicie jak szalone :-) Miki już w łóziu powoli zasypia to mam chwilkę dla siebie. Pranie wstawione a rzeczy dziecka mego muszę do vanisha walnąć ale to jak młody całkiem padnie bo teraz by za mną lecieć chciał :tak:
Dziewczyny macie śliczne dzidziusie! Gratuluje wam bardzo cudnych widoków i wspaniałych wieści :tak:
Fiolka zaciskam mocno &&&&&
Nathani wyniki na pewno będą dobre :tak:
Noukie u nas mówimy młodemu, że mamusia ma dzidziusia w brzuszku i że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę ale ile z tego wie to ciężko mi powiedzieć :-) Jak zapytam gdzie jest Miki to pokazuje na siebie - na pytanie gdzie jest dzidziuś pokazuje na mój brzuszek a czasem nie trafi i w cyce :-D
Któraś pytała o magnez. Magnez działa rozkurczowo i w ciąży wskazany. Z Mikim brałam 3x1. Teraz biorę na razie po 1 chyba, że czuję się "wzdęta" to wezmę 2. W czwartek zapytam gina ile powinnam brać.
Ania jak po powrocie do siebie? Mężuś zadowolony? :-p
Gryzoń mój ginek powiedział, że tak po 16 tyg płeć jest najbardziej pewna bo wcześniej może się zdażyć, że np u dziewczynki łechtaczka będzie przerośnięta jeszcze i można pomylić z chłopcem. Więc niekoniecznie zależeć to musi od wprawnego lekarza czasem nasze maluszki się kamuflują :tak: Niemniej gratuluję córeczki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry