reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam nowa mame:-).
Mezus zadowolony ale i zly troche bo ja caly dzien w pracy On z Mala i nie ma jak robic:-D. Ale co sie odwlecze to nie uciecze jak to mowia:-). PrYnajmniej poodpoczywa troche:-).
Ja w pracy non stop jembulki zagryzajac truskawka:-).
Cos jeszcze mialam napisac... I nie pamietam :-(

Dobry dzień :)

Witam nową Mamę :)

Kurcze, coraz więcej z Was wie, kogo ma w środeczku, a ja tak będę czekać do końca czerwca ;p Jajko chyba zniosę do tego czasu :D

Kanapki z truskawkami to było ulubione śniadanie w dzieciństwie, oj co za smak, co za wspomnienie... :tak:

Nathani, mi smak pasty do zębów czy mydła nie przeszkadzał w ogóle, ale zapach z otwartej lodówki to jeszcze się zdarza ;) ogólnie pomieszane zapachy z jedzenia to jedno ble, a drugie z rur/zlewu, to już chyba tylko ja czuję i się zastanawiam kiedy przesadzę z kretem ;-) a najgorszy jest smrodek w łazience w pracy, zawsze jak tam wejdę a akurat gorzej się czuję to same wiecie :sorry2:

Ja też mam dziwne smaki odstatnio a raczej ich przeplatanie np. śledź w oleju z czekoladą :szok:
Mam też nadzieję że 25.06 poznam płeć - fajnie by było , liczę na dziewczynkę bo robione było na dziewczynkę czyli do zapłodnienia doszło przed owulacją , ale zobaczymy jak to będzie. Wg kalendarza chińskiego też wychodzi dziewuszka...

Ja dzisiaj trochę szperam po allegro z lekkim nastawieniem co będę musiała kupić małej istotce. No i stwierdziłam że muszę kupić pieluszki wielorazowe bo moje dziecię będzie chowane w takich właśnie pieluchach oraz chustę elastyczną bo z tkaną przy takim maluchu to się 5 razy zawinę :happy: Także zamiast nowego fotelika samochodowego dziecko dostanie kolorowe,radosne pieluchy wielorazowe i tym samym szybciej się odpielu****e :-) Pieluch jednorazowych zakosztuje tylko przez 3 dni będą w szpitalu a potem już nie ...
Starszy też był przez pewien czas w wielorazówkach i sobie chwalę tylko trochę ich za mało wówczas miałam.Zainteresowane zapraszam na stronę gdzie znajdziecie wszelkie niezbędne informacje na ten temat EKONOMIA - BABYETTA Urszula Urbańska

Ja właśnie wczoraj zamówiłam chustę, dzisiaj zostanie wysłana :) Mam nadzieję, że będzie w porządku. To mój pierwszy zakup dla Dzieciątka, radość buszowania po ciuszkach została mi na razie odebrana bo rodzina już trzyma całe reklamówki dla nas. Na początek starczy :)
Co do pieluszek to myślę, że pampersy będziemy mieć na wyjścia czy coś, a w domu to wielorazówki.

Jestem :-)
Było puściutko więc weszłam od razu.
Gin robiła mi badanie przez brzuch jednak i takie teraz będzie.
Zrobiła odpowiednie pomiary i wdszystko jest ok.
Maluch fikał sobie- ma 5,79cm, wkładał paluszka do buzi, serduszko widziałam bijące! :D
Wspaniały widok, mam 6 zdjęć ale bardzo niewyraźne wstawie potem.
Pytałam się o witaminki i gin nie jest zwolenniczką tabletek, powiedziała
że jest super okres i jak najwięcej rzeczy jeść a witaminki będą naturalne ;)
Luteinę kazała odstawić bo ryzya nie ma i teraz zgłupałam bo endokrynolog
kazała do 20 tyg :dry:
Kolejna wizyta w lipcu ale wtedy usg nie będzie a w sierpniu już pójdę z D. :)
Mierzyła mi 2 razy ciśnienie bo pierwszy raz wyszło 140/70 i okropnie się dziwiła ja jej mówię że się stresuje ;)
Więc potem już było 120/70 :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry