reklama

Mamuski grudniowe

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj...i dajcie szybko znać jak z maleństwem :-)

Mój ginek wczoraj mi powiedział tak ze dobry lekarz w 11 tc rozpozna juz płeć a dlatego że łechtaczka zawsze wisi :-p a siusior stoi:-p wiec doświadczony lekarz nie ma prawa do pomyłki ...mój jest bardzo doświadczony ma 76 lat w tym 20 lat pracy w niemczech.

A ja z rana zajadam sie truskawkami...taka miałam nieziemska ochote ze szok ...oczywiście jem je bardzo dziwacznie bo pokroiłam je sobie i położyłam na chlebku :-p

reklama
czesc dziewczyny.Mam na imie Magda,mam 28 lat i wlasnie zaczynam 13-ty tydzien ciąży ,termin mam na 19grudnia :) i juz wiem ,ze bedzie to CC... pod serduszkiem nosze dziewczynke(tak na 80 % ;) ) to moja druga ciąza,z pierwszej mam trzyletniego urwisa:)

Witamy Madziula28
Widze że podobnie jak ja masz. Tez mam 28 lat 13tc termin na 19 grudnia i prawie 3 letniego synka heheh :) i tez bede miała córeczke :)

A tak w ogóle to dziewczyny zaczełyśmy 400 strone

Ostatnia edycja:
Lilith to mój ma jakieś 40+ pewnie jak dobije do 76 to też będzie bezbłędnie rozpoznawał :-D
Tak czy siak ja spokojnie mam zamiar poczekać aż będzie pewny co do płci i nie napalać się za wcześnie - no chyba, że mi dziewczynkę przepowie to wtedy będę happy :rofl2:
Witam nową mamusię i gratuluję :tak:

Witam Madziula28 wśród nas :-)

Ja dzisiaj mam zarwaną noc . Dziecko całą noc gorączkowało miało od 37,5 st do prawie 40st więc ciągle zbijałam , na koniec o 5 rano zaczął wymiotować. Teraz zasnął ale cały czas ma stan podgorączkowy , blady , rozgrzany i leży w łóżku ( a on z tych co go wszędzie pełno ) . Ehh....

Udanego dnia życzę Wam dziewczęta..:happy:

Witajcie mamusie :-) ja od rana miałam domowe "biuro rachunkowe"... rachunki, przelewy.... czyli niemiłe wydawanie kasy :crazy:

mamusiom po wizytach GRATULUJE :tak:
za wizytujące trzymam kciuki :-)
no i witam nowe grudniowe mamusie :-)
jak ja zazdroszczę wizyt no i poznania płci.... ja mam wizytę dopiero 21 czerwca i chyba oszaleję do tego czasu....
dzisiaj czuję się "jakoś" choć szału nie ma.... wczoraj od popołudnia znów miałam masakrę... ale co zrobić muszę to jakoś przetrwać...

miłego dnia :-D

reklama
witaj Madziula28
liwus zdrówka dla Adasia
goko z każdym dniem będzie lepiej, na którego Ty masz termin?
jak w czwartek będę miała to usg genetyczne to będzie 12 tydzień może też płeć dr. zobaczy...:confused: coś mi się wydaje że teraz w brzuszku chłopiec

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry