reklama

Mamuski grudniowe

fiolka super wieści :)
A ja tam na wszelki wypadek wole brac dodatkowo witaminki :)

Ide robic naleśniki z serem :) ( to kolejna moja zachcianka )

A na kolacje chyba zjem sobie makaron z truskawkami albo ze szpinakiem jeszcze musze pomyśleć :-p

reklama
Fiolka, gratuluję :) I trochę zazdroszczę takich widoków, moje Małe się wierciło dużo bardziej na przedostatniej wizycie, nie wiem, czy na ostatniej się speszyło, bo Tatuś je podglądał? ;-)

Też zawsze na wizycie u gina skacze mi ciśnienie, nie stresuję się mocno, prawie w ogóle przed tymi wizytami, wierzę, że wszystko będzie dobrze, a stres w tym nie pomoże. Ale jednak zawsze mam blisko 140 przed usg, po usg trochę spada ale i tak te emocje biorą górę ;)
Luteinę odstawialiśmy przez zmniejszanie dawki i tak stopniowo do 14 tc.

Ja od wczorajszego wieczora czuje sie jakoś dziwnie, trudno mi to określić, takazamulona,żołądek jakby wypełniony po brzegi a dziś nawet jeszcze nic nie zjadłam,w głowie mi sie kręci i ogólnie słaba. Wiem ze pogoda u nas nie sprzyja optymizmowi, bo leje i leje.
wiem mnie powinnam tak marudzic.
dziwnie mi

joanna_Z ja tam mam juz od dobrego miesiąca.... wiem, że czujesz "pełność" w brzuchu ale zmuś się i choć troszkę zjedz bo pewnie z głodu Ci słabo... choć u mnie to już nie wiem czy lepiej jak jem czy lepiej jak nie jem.... i tak i tam źle :-( trzymaj się kochana!!! jakoś damy radę!!! dla naszych maleńkich cudów wszystko!!!

Joanna, myślę, że każda z nas miewa te mniej przyjemne dni, kiedy wszystko jest nie tak, nie wiadomo zjeść czy nie, spać czy nie i w ogóle co ze sobą zrobić. I każda z nas czasem musi pomarudzić ;) Więc tym się nie przejmuj. Ale jak pisze Goko, zjedz coś chociaż lekkiego, może zupę jakąś? A jak możesz to się prześpij ;)
Ja u siebie zauważyłam, że mam dużo lepsze samopoczucie jeśli chodzi o mdłości i bóle głowy kiedy zjem coś przed snem, niedużo, ale jednak w nocy nie jestem taka głodna. Bo jak się budzę na siku to zaraz czuję głód no i dzień już się źle zaczyna.

Mój dzisiejszy dzień upływa pod znakiem "nienażarta jestem" i swędzi mnie brzuch. Trochę też kuje miejscami ale krótko i nieboleśnie. Mam nadzieję, że u Malucha wszystko w porządku :)

vivienne ja mam dzisiaj taki dzien,do tego boli mnie glowa i to tak mocno,ze nie moge nia ruszac
obiad mam od wczoraj,czekam tylko az smyki wroca ze szkoly,dam im jesc i ide spac,bo jestem nie do zycia
asia a ty zmus sie do jedzenia
gratuluje udanych wizyt i kciuki za kolejne ;)

reklama
Joanna ja też tak czasem odczuwam pełność taką...Zjedz jakąś lekka przekąskę . A póki co do rewelacyjnego samopoczucia oj brakuje brakuje. Ale jestem dobrej myśli w końcu przejdzie!
fiolka super wieści

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry