Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chipsów mi się zachciało:-) I właśnie kruszymy z Laurą nad klawiaturą
.

,przed ciaza bylo dobrze,a teraz to jakas maskra 
Wy tak o tej wadze nawijalyscie ze sama wlazlam zeby sie zwazyc i ja nic jeszcze nie przytylam.
Martwie sie czy dziecko sie rozwija, musze czekac do piatku bo dopiero wtedy mam USG.
Ja tez slyszalam ze zwykla oliwka dla dzici jest najlepsza do nawilzania i na rozstepy.
Właśnie zamówiłam mustele - za 68 zł w aptece :apteka-melissa.pl, oraz olej lniany do przygotowania pasty budwigowej - w sumie zapłaciłam 111 juz z przesyłką (bardzo mało, przesyłka 8 zł)
Kobietki które nie jedza mięsa za bardzo i ryb - aby uzupełnić kwasy omega 3 najbardziej polecany jest olej lniany tłoczony na zimno, miesza się jego kilka łyżek z twarogiem i jogurtem i wyrabia pastę a kanapki - mozna tam dodac tez rózne zioła, warzywa itp. Aby znaleźć szczegóły wygooglujcie sobie "olej lniany budwigowy, pasta budwigowa".
Aby uzupełnić żelazo - dobrze jest codziennie pić sok z pomarańczy ze zmiksowana natką - przepyszne
To zalecenia dietetyków z którymi współpracowałam)))
a ja właśnie zjadłam biały barszcz - ale ni etaki ze słoiczka czy z saszetki - zrobiłam sama na białej kiełbasie z serwatki która została mojej mamie po ogrzaniu białego sera z mleka prosto od krowy - samo zdrowie))