reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Według mojego laboratorium byłoby dobrze :-) Zwłaszcza pierwszy i ostatni, nie wiem czy ten drugi może przekraczać 140, ale po godzinie chyba tak, po dwóch godzinach na pewno już powinno być mniej niż 140

Hej, już po pracy i obiadku. Cały dzień tak mnie boli głowa, że aż mi niedobrze, takiego bólu to chyba jeszcze nigdy nie miałam, eh szkoda mówić.
Lilith gratuluję udanej wizyty :-)
4madlen muszę koniecznie wybrać się do Kazimierza i na pewno spróbuję tego kogucika :-)
Madziula witaj w naszym gronie :-)
Nathani ja jestem strasznie uczulona na zapachy, węch wyostrzył mi się o stokroć, wszystko jakoś mogę wytrzymać, ale jak czuję pot to normalnie słabo mi się robi i mam ochotę powiedzieć "człowieku czy ty nie czujesz jak śmierdzisz?" :zawstydzona/y:
Fiołka super wieści, masz już spory kawałek szczęścia :-) Jeśli chodzi o ciśnienie to ja zawsze u lekarza mam podwyższone, to chyba stres robi swoje. Ja biorę witaminy, właśnie od soboty zaczęłam już Femibion Natal 2 bo wcześniej brałam FN1. Fiolka w witaminach jest bardzo ważny dla płodu DHA, poczytaj sobie o tym. Fiolka kwiaty śliczne:-)
Ja na rozstępy używam kremu Perfekta mama w ciągu dnia a na noc smaruję się oliwką w żelu.
Za wszystkie mamy, które jutro mają USG trzymam kciukasy!!!

Melduje sie po pracy:tak: no i teraz z gorki:rofl2: polowa tygodnia za mna:tak:

Lolcia slodki ten Twoj Miki z tym trafianiem:-D:-D:-D

Madziula witaj:-)

Liwus oj to Ci sie maly rozchorowal:-( zrowka dla Adasia;-)

Lili no zachcianki pierwsza klasa:rofl2: nie no ja jeszcze truskawek z chlebkiem nie jadlam, ale mi sie lyzeczke magi zdarzylo wypic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: gratulej kopniaczkow, ja tez od kilku dni jakies przesuwania czuje:tak::tak::tak:

Nathani
ja ok z zapachami, nawet sie perfumuje;-), a w pierwszej ciazy myslalam, ze oszaleje nawet od antyperspirantu;-)ja nie pomoge w wynikach bo nie znam sie na tych wynikach krzywej:sorry2:

Ania ale Ci dobrze z tymi truskawkami, slinka leci na sama mysl:sorry2:

Fiolka cudne wiesci gratuluje:-), co do cisnienia to ja tez mam zawsze wyzsze bo sie stresuje;-) a co do tej luteiny to moze zadwon do tego drugiego lekarza i spytaj;-)

Gryzon tez musze jakis krem na rozstepy sobie zamowic no i tez o mustelli myslalam u nas bardzo polecane;-)

Bulkaasia fajne zakupy;-) wspolczuje bolu, tez mi czesto doskwiera odcinek ledzwiowy:sorry2:

Ankka powodzenia jutro, bedzie dobrze;-)

U u mnie dzis na obiadek wedzony losos z makaronem w sosie smietanowo-czosnkowo-koperkowym;-)Nie wiem czy lososia mozna wedzonego jesc jesli chodzi o ujemna toxo, to go na wszelki wypadek poddusilam na patelni;-) a na deser arbuz:tak:

przespalam sie popoludniu,ale nic lepiej nie jest,glowa nadal boli :wściekła/y:
anka &&&&&&& za jutrzejsza wizyte,bedzie dobrze ;-)
bulkasia ale si sie trafilo z tymi zakupami..super,ciekawe czy u nas tez sa promocje :confused:,bo te ciazowki jak za darmo :szok:
ja tez wcinam wit.owoce owocami,ale skoro ktos wymyslil wit.w tabletkach dla kobiet w ciazy,tzn ze sa bezpieczne i po to,aby je jesc :-D,a brzucha smaruje jak mi sie przypomni..w kazdej ciazy tak mialam i rozstepow brak,jak ktoras tu napisala,ze jak beda mialy byc to beda,nawet przy dobrych kosmetykach :tak:
i tez mam bardziej sucha skore niz zwykle,no i caly czas tluszcza sie szybko i wypadaja mi wlosy,grrrr :wściekła/y:

Dziewczyny na sucha skore polecam mydlo pod prysznic z olejkiem z oliwek ziaji. Niedrogie a rezultat wysmienity. Skora fajnie nawilzona i nie sucha....
Ja sie smaruje balsamem spa, mam tez oliwke antycelulitowa takze na tym pozostane :)

To ja jeszcze polecam Dove Visiblecare. Super konsystencja i żadnego balsamu już po tym nie trzeba. Tylko na końcówce dużo w środku zostaje, a wycisnąć się nie chce :wściekła/y:

ja nie moge uzywac do mycia mydla,nawet z oliwka,bo mi skore wysusza jeszcze bardziej..,moje ulubione zele to dove..i zapach super i nawilzenie..tylko,ze teraz ta skora jest inna..cala jestem teraz inna :-D
a jak u was jest z owlosieniem ?? golicie sie rzadziej czy czesciej ?,bo ja to zarastam w takim tempie jak taka mapla :zawstydzona/y:,a nie pamietam juz jak to bylo u mnie wpoprzednich ciazach .........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry