reklama

Mamuski grudniowe

Ja wpadłam sie tylko pożegnać, w krzyżu nadal bardzo boli i ledwo chodzę. Mecz zremisowany;-)
Co do owłosienia to mi powyskakiwały pojedyncze na piersiach i na brodzie. Twarz sucha jak papier i włosy masakra ale to nie ważne.
Dobranoc...

reklama
A ja dopiero wróciłam :P
Widzę, że relacja z meczu na bieżąco ;) Ja nie oglądałam ale mniej więcej miałam relację na żywo, zdecydowana większość wychowanków to kibice ;)
Popołudniu czułam dość wyraźnie moje wiercące się szczęście, a potem mnie coś brzuch zaczął pobolewać... nie jest to ból nie do wytrzymania, bardziej dyskomfort, ale kurcze, pierwszy raz i troszkę mnie to stresuje... Mam nadzieję, że tam nic złego się nie dzieje, tylko Małe się rozpycha. Obyśmy mieli spokojną noc...

Fiolka w witaminach jest bardzo ważny dla płodu DHA, poczytaj sobie o tym.
kiedyś tego nie było a dzieci rodziły się zdrowe.
Tak jak ktoś tu napisał stawam na naturalne oleje lniane/oliwy.
Przez przyjmowanie sztucznych suplementów i witamin organizm później przestaje wchłaniać te naturalne .
Zresztą konsultowałam to z farmaceutką i też mówiła że coraz bardziej się odchodzi od przepisywania witamin
no chyba że wyniki są złe albo jest zima i nei ma nic świeżego ;-)

Padam reszcie odpiszę jutro :-p

neska duzooo zdrowka dla was ;)
gryzon pyt,czy czuje dziecko ?? tak czuje juz..:))
gdyby to byla moja pierwsza ciaza,to bym zastanawiala sie o co biega,ze tak mnie mdli,ale z cora mialam tak samo..cale 9miesiecy..przed samym porodem musialam przytulic porcelanke
ale juz jest lepiej,niz wczesniej..tylko ze nie moge jesc tego,co bym chciala..:(

woow - powiedzcie mi - czy to takie łaskotanie będzie jakby motylki tam były. Tak bardo nie moge się doczekać - chyba dopiero wtedy do mnie dotrze że się udało, że wszystko jest dobrze. Na usg moja kruszynka spała więc nawet nie zobaczyłam jak się wierci :))) a teraz wyczekuję i wsłu****e się w każdy bąbelek powietrza który mi po jelitach jeździ :))

Cześć dziewczyny:-D Rano wymioty. ale teraz już dobrze. Zjadłam śniadanko, i buszuje na allegro szukam sandałków, czytam o kremach na rozstępy itp. Leje u nas strasznie:crazy:

Witam się z rana już po porannym spacerze z piechem :-)
Ładnie chłopaki wczoraj grali :-) i grunt, że nie przegrali, bo musze napisać, że w nich nie wierzyłam:-p a szczególnie po tym golu dla Rosyji :-)
Fiolka masz racje, kiedyś tego nie było i dzieci rodziły się zdrowe:-) Przyznam, że z Laurą też żadnych witaminek nie brałam. Jedynie dupka i kwas foliowy:-)
Co do zapachów to mi nie przeszkadzają... Jedyne co mi przeszkadza, znaczy bardziej wyczulona jestem na papierosy ale to tylko na dworze:szok:. Ale to tak jak mówie, bardziej mnie drażni ten zapach niż chce się po nim wymiotować..
Ide się doszykować, bo już mało czasu zostało mi :-)
Do wieczorka Lasencje:-) Buziam w brzuszki

Witam z gigantycznym bolem glowy, masakra jakas ale coz trzeba przezyc.
Dziewczyny czy ktoras z was jest mi w stanie powiedziec jakim piwem jest karmi???

Aaa zapomnialabym mamy slonce chociaz na chwile:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z rana. Noc jako taka przespana ale w jednej pozycji bo przy próbie zmiany przeszywający ból krzyża. Nadal boli strasznie ale dziś jest lepiej. Idę szykować się do pracy, uffff, bedzie ciężko.
Miłego dnia dziewczynki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry