reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dziękuję nathani, szczególnie komentarze dziewczyn piszących pod tym tekstem są znaczące. A z tym obniżonym amoniakiem też nie wiedziałam, dziękuję raz jeszcze:-)

misia ciekawy ten kalkulator z macieżyńskim :tak:
Z dziewczynami z pracy zjadłam ciacho, zrobiłam zakupy, wciągnęłam teraz śledzika po cygańsku i łapie oddech przy kompie :-) Jeszcze mnie czeka sprzątanko i obiad, dziś albo ryba smażona z ziemniaczkami albo bigos z kapuchy, nie mogę się jeszcze zdecydować :confused:
Znowu mnie spanie bierze... :dry:

Ostatnia edycja:
do dziewczyn ktore biora magnez- ile go bierzecie dziennie???
bo ostatnio mam wieczorami bardziej twardy brzuch niz rano ale nie wiem ile brac tego magnezu???

Dzien dobry u mnie dzis chlodno pogoda taka sobie ugotowalam obiadek leze teraz z mala na lozku Neska ja ogolnie biore raz dziennie ale moj gin powiedzial ze jak boli mnie brzuch lub twardnieje to zawsze wtedy mam brac magnez i nospe jak bardzo boli podobno magnezu nie da sie przedawkowac wie jak boli mnie brzuch to czasami 3 razy dziennie nawet go biore:-) Milego dnia wsyzstkim

Cześć dziewczyny :)

Witam poniekąd ponownie nie wiem czy mnie pamiętacie udzielałam się na początku i później jakoś tak nie miałam na nic siły ta ciąża jakoś daje mi popalić :( Chciałam się ponownie przywitać jeśli nie macie nic przeciwko i dołączyć do grudniowym mam :) :-) Już wiemy że dzidzi jest ok i zagrożenie krwiakiem zniknęło wiec trochę odżywam i postaram się na bieżąco udzielać :)

Witam się po południu, pogoda straszna, zdrzemnęłam się w metrze i dobrze mi to zrobiło:happy:
Dzisiaj mam mielone z młodymi ziemniaczkami i fasaolka szparagoda (chodziła za mną od rana).
kitty witam ponownie i cieszę się, że u Ciebie wszystko sie poukładało:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry