Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,no ale kazda ciaza jest inna ;-)tym sie pocieszam...,aby nie zwariowac do reszty 

Cześć Dziewczyny, mam nadzieję, że już w środę do Was dołączę. Ostatni @ był 4 marca... Testu jeszcze nie robiłam, wstrzymuję się do środy. Miał się pojawić @ 6 kwietnia a tu dalej cisza... Dużo mleczno białego śluzu, senność mnie dopada w granicach 17 do tego stopnia, że muszę się położyć bo jestem nie do życia. Piersi mnie bolą od pach, dużo jem co nie jest normalne bo zazwyczaj mi tyle nie ''wchodzi'' ;-) no i trochę mnie na wymioty bierze. ;-) A jak u Was to wyglądało?
....,mam nadzieje,ze dolacza do nas jeszcze jakies grudniowe mamusie ;-)![]()

No to trzymamy kciuki... POdobne samopoczucie miałam podczas pierwszych tyg we wcześniejszej ciązy a teraz - NIC, jak widać każda ciąża może byc inna - a ciąża napewno jest bo 2x test 2 kreseczki pokazał ku mojej radościCześć Dziewczyny, mam nadzieję, że już w środę do Was dołączę. Ostatni @ był 4 marca... Testu jeszcze nie robiłam, wstrzymuję się do środy. Miał się pojawić @ 6 kwietnia a tu dalej cisza... Dużo mleczno białego śluzu, senność mnie dopada w granicach 17 do tego stopnia, że muszę się położyć bo jestem nie do życia. Piersi mnie bolą od pach, dużo jem co nie jest normalne bo zazwyczaj mi tyle nie ''wchodzi'' ;-) no i trochę mnie na wymioty bierze. ;-) A jak u Was to wyglądało?