Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, ja wy, ale kiepsko znoszę te upały, ciągle bym spała, słabo mi i w głowie się kręci przy każdym gwałtowniejszym ruchu :-(Dziś w nocy jak wreszcie udało mi się zasnąć, po godz obudziła mnie potężna burza, więc znów kolejna nocka w plecy. A od rana duchota nie miłosierna i ukrop znowu
Ze 2x mi się to zdarzyło. I wyobraź sobie, że jak była ta biała krostka, to ja to wzięłam i wycisnęłam
Bolało jak się masz, ale potem szybko zaczęło się goić i znikać. Kupiłam sobie saszetki tantum rosa i tym się myłam dodatkowo, żeby odkazić itp. I na pewno nie jest to opryszczka narządów płciowych, bo to choroba weneryczna i wygląda dużo gorzej. Tak, że się nie zamartwiaj 

no i oczywiście pogody żeby dopisała skąd ty masz na to siłe kobieto podziwiam po prostu;-) Aniu-zdrowia życze ja w I ciaży z córką mialam zastój prawej nerki nie pracowała wogóle do konca ciaży i leżałam przez pare razy w szpitalu ale lepiej dmuchać na zimne i pod opieką poleżeć profesjonalną:-) Ja też miewam bóle brzucha tylko ostatnio jest to bardziej takie pieczenie niż po prostu ból nie mile sle mija po czasie,moja córa wczoraj wieczorem tak sie wiercila tak kopala ze usnąć nie mogłam robi sie coraz aktywniejsza z dnia na dzień przynajmniej wiem ze tam jest bo takto taka spokojna że miałam watpliwości czy aby napewno ktoś w tym brzuchu mieszka
U mnie dziś znowu gorąco czeka mnie sprzątanie w domu kończe robić obiad mam do wyprania i wyprasowania firanki z 3 pokoi na górze a tak mi sie nie chce
Milego dnia
Witaj Monte