4madlen
Mateczka Anteczka :)
misia ja po zmianie gina mam nakazdej wizycie 2 i 4d, ale gdybym nie zmienila gina to poszlabym na 100% na 3/4d bo to zupelnie inne wrazenie a w 20 tyg juz ladnie widac dzidzie a wczesniej nie ma sensu bo bardzo sie obraz zlewa i trzeba sie wpatrywac jak w 2d. Chociaz moj antoś i tak nie pokazuje buzki bo zawsze sobie zaslania raczkami, za to eksponuje sisiora jak malo kto 
clodi stres mnie wziął przed samym wejsciem ale mialam świetną promotorkę, która ze względu na mój stan wyznaczyła mnie jako pierwszą i daly mi takie pytania zwiazane z praca wiec nie mialam problemu z odppowiedzią... W sumie wszystkim zadawaly2 pytania z dziedziny w jakiej pisali prace i jedno dodatkowe ale mi sie dodatkowe tez trafilo takie ktore umialam
betiks trzymam kciuki, pochwal sie jak wrócisz
clodi stres mnie wziął przed samym wejsciem ale mialam świetną promotorkę, która ze względu na mój stan wyznaczyła mnie jako pierwszą i daly mi takie pytania zwiazane z praca wiec nie mialam problemu z odppowiedzią... W sumie wszystkim zadawaly2 pytania z dziedziny w jakiej pisali prace i jedno dodatkowe ale mi sie dodatkowe tez trafilo takie ktore umialam
betiks trzymam kciuki, pochwal sie jak wrócisz
Ostatnia edycja:
to uznałam, że bardziej miarodajna będzie ta u gin bo chodzę do niej zawsze o tej samej porze. Moja waga zawsze pokazuje inaczej niż w gabinecie ale to są drobne różnice, kwestia posiłku lub ubrania.
Na 90% mam synusia, bo cusik dyndało pomiędzy nóżkami, więc będziemy mieli parkę
Wyniki morfo ciut zaniżone, ale na razie nic nie bierzemy, bo w ciąży to normalne, że krew jest rozrzedzona itp. Kolejna wizyta za m-c, a za 2-3 tyg. mam się zapisać na połówkowe usg. Ja chciałabym 3D, ale menio zły na "system", że musi za to płacić więcej, a przecież aparat ten sam itp. więc nie wiem, czy da się przekonać 

... (skąd się to wzieło...)