reklama

Mamuski grudniowe

Betiks spokojnej i bezpiecznej podróży oraz udanego wypoczynku :) odpoczywajcie ile wlezie i uważaj ze słoneczkiem, mój mąż wciąż gubi skórę po pierwszym dniu nad morzem, a było to jakieś 2 tyg. temu :D złazi mu nawet ze stóp :-D
Jak macie autko to może łatwiej będzie coś znaleźć w mniejszych, mniej 'rozrywkowych' wioskach i dojeżdżać? My mieszkaliśmy w pipidówce, dojeżdżaliśmy codziennie na plażę w Czołpinie 13 km ok. albo do Rowów prawie 20 km. I tak sobie myślę, że jak się ma autko to fajnie, bo te małe wioski są urokliwe i puste prawie.
W każdym razie wypoczywaj i zero problemów życzę :)

Ankka, żurawina nie zaszkodzi, a może pomóc, jeśli coś się dzieje :)

reklama
Nie no, wyobraźcie sobie, że właśnie zaczął u nas padać deszcz :baffled: Ciekawe jak nad morzem :confused: Ja szukałam w Ostrowie koło Karwi, też wolę małe miejscowości, niż te znane. Do nich zawsze można sobie podjechać, jak się ma autko. A ceny niższe i na plaży nikt ci się z nogami na koc nie wbija ;-)
A mój niuniuś ma czkawkę, hihi :-)

Ostatnia edycja:
Oj i u nas ciepelko:tak: uwielbiam taka pogode, ale u mnie w pracy taka duchota ciezko wytrzymac:sorry2::sorry2:

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-):-):-)

Betiks udanego wypoczynku:tak:

Wiola moj maly sie rozszalal bo wakacje sa:tak: ciezko go wieczorem do lozka zagonic, teraz cieplutko wkoncu mamy, wiec mu M basen rozlozyl i maly moczy sie cale dnie:tak: brzuszek chodzi i glaska i twierdzi, ze tam siostrzyczka siedzi:tak: Jestes gdzies na NK albo FB?????

Noukie na FB jestem to super że glaszcze brzuszek moze wie kto tam w brzuszku mieszka:tak: my byliśmy w deichman kupić Nastce dobre buty i masakra po prostu spędziliśmy tam 2 godziny ponad zmierzyliśmy mase butów i oczywiście musieliśmy kupić te ktore nie były przecenione za 119zł :szok:znaleść odpowiednie buty dla niej to dramat:baffled: gartuluje udanych wizyt:-) Betiks-życze spokojnej udanej podróży i oczywiście pogody

Ostatnia edycja:
Dziendobry ostatni dzien pracy i weekend:tak: w przyszlym tygodniu tylko dwa dni:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Tylko ten weekend u nas do d....:sorry2: bo mamy zjad 90 tys ludzi, maja koncerty muzyki techno, a ja mieszkam tuz obok i jest masakra:szok::szok::szok:

Wiola my niestety nie mozemy malemu kupic butow bo chodzi w ortezach, nic na te ortezy nie pasuje kupujemy w Niemczech takie specjalne szerokie buciki w wygladzie nie roznia sie niczym, sa jedynie szersze no i drozsze, para po 150e:no:

Milego dnia:-)

Hej Brzuchatki, u mnie nadal słonecznie:-) Taka piekna pogoda a tu do pracy trzeba, oby weekend był taki to planujemy mamy wypad nad morze.
betiks szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku:tak:
Wizytującym powodzenia a dla reszty buziaczki!!!

Dzień dobry u mnie dziś dalszy ciąg braku pogody zachmurane kropi i duszno:baffled:słoneczka brak niestety a mialy być upaly Noukie-to skur......le na ludzkiej krzywdzie takiej kasy sie dorabiać nie ma sprawiedliwości:wściekła/y: my kupujemy Nastce buty profilowane żeby stoopy jej sie nie krzywiły i ta teraz kupiliśmy tańsze bo za memo płacimy od 200zł wzwyż a tu trzeba rocznie kilka na par na wiosne zime jesień i co roku nowe:szok:ale co zrobić takie życie jak trzeba to trzeba;-)współczuje ci będziecie mieć glośno:no: milego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry