Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Betiks spokojnej i bezpiecznej podróży oraz udanego wypoczynku
odpoczywajcie ile wlezie i uważaj ze słoneczkiem, mój mąż wciąż gubi skórę po pierwszym dniu nad morzem, a było to jakieś 2 tyg. temu
złazi mu nawet ze stóp
Jak macie autko to może łatwiej będzie coś znaleźć w mniejszych, mniej 'rozrywkowych' wioskach i dojeżdżać? My mieszkaliśmy w pipidówce, dojeżdżaliśmy codziennie na plażę w Czołpinie 13 km ok. albo do Rowów prawie 20 km. I tak sobie myślę, że jak się ma autko to fajnie, bo te małe wioski są urokliwe i puste prawie.
W każdym razie wypoczywaj i zero problemów życzę
Ankka, żurawina nie zaszkodzi, a może pomóc, jeśli coś się dzieje
Jak macie autko to może łatwiej będzie coś znaleźć w mniejszych, mniej 'rozrywkowych' wioskach i dojeżdżać? My mieszkaliśmy w pipidówce, dojeżdżaliśmy codziennie na plażę w Czołpinie 13 km ok. albo do Rowów prawie 20 km. I tak sobie myślę, że jak się ma autko to fajnie, bo te małe wioski są urokliwe i puste prawie.
W każdym razie wypoczywaj i zero problemów życzę
Ankka, żurawina nie zaszkodzi, a może pomóc, jeśli coś się dzieje
Ciekawe jak nad morzem
Ja szukałam w Ostrowie koło Karwi, też wolę małe miejscowości, niż te znane. Do nich zawsze można sobie podjechać, jak się ma autko. A ceny niższe i na plaży nikt ci się z nogami na koc nie wbija ;-)
uwielbiam taka pogode, ale u mnie w pracy taka duchota ciezko wytrzymac
znaleść odpowiednie buty dla niej to dramat

my kupujemy Nastce buty profilowane żeby stoopy jej sie nie krzywiły i ta teraz kupiliśmy tańsze bo za memo płacimy od 200zł wzwyż a tu trzeba rocznie kilka na par na wiosne zime jesień i co roku nowe

Wszystkim Aniom najlepsze zyczenia spełnienia marzeń radości z pociech i mężów szczęśliwych rozwiązań:-)