reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja sie wlasnie relaksuje w wannie ;)
nathani ciesze sie ze wszystko ok, nakaz lezenia to fajny nakaz ;) ale u mnie by chyba ciezko z tym bylo.
Moja malutka miala dwa ciezkie dni ze spaniem w dzien wczoraj i dzis tylko po 1 godz spala, ale jak po 16 padla tak chyba bedzie spala do rana.

nathani super, że jest oki. Ulżyło mi a Ty kochana leż plackiem a luby niech skacze koło Ciebie teraz;-)
Ja już gotowa do drogi, za 5 h wyjeżdzamy więc się zastanawiam czy się opłaca iść spać.

Witam z rana jak zwykle spóźniona :-)
Nathani super, że wszystko ok. :-)
Bulkaasia przyjemniej podróży i teraz odpoczywaj z córcią i Mężulkiem :-D I wracajcie z naładowanymi akumulatorkami :-)
Ktoś pytał o położenie dzidzi - nasz Mały na ostatnim USG leżał jeszcze bokiem, główke miał z prawej strony w dół, a nóżki z lewej :-)
Chociaż wczoraj czułam na samym środku podbrzusza coś i chyba się obrócił główką w dół :-) Ale zobaczymy w czwartek o 16 :-p:-D
Kuchnia już stoi i wisi :-D Wczoraj walczyłam z zastawami :-) Nawet nie wiedziałam, że tyle tego mamy :szok:... Ale przynajmniej w grudniu nie będzie tyle szorowania :-D Przetre i będzie ok :-) Jeszcze tylko wymienić rury od gazu i podłączyć i zrobić wode :-) I położyć płytki na ściane :-)
Później łazienka (ale też mam nadzieje, że szybko pójdzie) :-) I Małej pokój :-)

witajcie. w nocy cudownie padało przespałam całą noc;-) nic mnie dziś nie bolało dzięki Bogu ale się muszę oszczędzać.
lil no nici z przytulanka:-(
ania prace posuwają się do przodu :-)

Dzień dobry ja po śniadanku po zakupach kupiłam dziś sobie biżuterie do sukni mam tyle prania ze szok:szok: zaraz sie zabieram za robote Ania-fajnie że roboty wam ubywa ani jeszcze troche i będzie mieć za sobą:tak: Nathani-oszczędzaj sie nadrobicie starty jak będziecie mogli u mnie w nocy wialo okropnie ale nie padało teraz też wieje ale dalej duchota choć lepiej niż wczoraj Milego dnia:-)

Cześć dziewczyny

dzisiaj o wiele lepsza pogoda aż chce się oddychać. Wczoraj tak mnie głowa bolała że jak przyjechałam z pracy zjadłam 2 apapy poszłam spać, obudziłam się o 21 i kompanie i znowu spać chociaż wtedy już było trudniej, dziedzior zaczął kopać co godzinę chodziłam sikać przez całą noc jakaś masakra.

nathani odpoczywaj, my jesteśmy duchem z Tobą także masz całodobowe wsparcie ;-)

betiks, wiolka dziękuję za uznanie. Z pomidorów zrobiłam taki surowy przecierf bez pestek i skórek, bo jest dobrą bazą wyjściową zarówno do sosów jak ni zup...
Wczoraj zrobiłam jeszcze kilka słoików pikli i kilka wesadziłam kiszonych i kilka krokodylków z ogórków... i mam nadzieję,że to już konierc z ogórkami... obiecałam sobie jeszcze tylko śliwki, jabłka i gruszki... Ogórki i pomidory hoduje moja mama, a owoce kupuję... oprócz jabłek i gruszek, bo w tym roku nie przemarzły...

nathani aż mnie zmroziło przy nadrabianiu... leż i uważaj na siebie!!!

Ciril to masz dobrze pomidorki i ogórki ja mam u siebie ale na malutkim kaławku dzialki wiec kisze na bieżąco a na zime musze kupić dziś zrobilam przecier z pomidorów koktajlowych bo mam ich wpierony i robie pomidorówke posprzatalam troche i spać mi sie chce jak cholera a jeszcze robota przedemną:confused2: ale przynajmniej dziś zarzucilam soebie peeling na twarz później maseczke mocno nawilżającą i odrazu lepiej sie czuje:-) jaka ty kobieto pracowita jesteś przełóż troszke swojej energii na mnie:sorry:

reklama
No ja wczoraj poszlam spac po 23 i spalam do 10:30, powiedzialam mezowi ze wczesniej nie wstaje bo dzis w pracy do 2:30 w nocy nie wytrzymam...
Takze dal mi pospac, Majcia nam sie wczoraj przebudzila o 21:40, zjadla i poszla spac z nami o 23, sama nie chciala spac wiec wzielismy ja do siebie, turlała sie miedzy nami a potem sie przytulila i zasnela. Tatus zaniusl ja do lozeczka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry