• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry ja szykuje mała do przedszkola czekam aż po nią przyjada żebym mogła iść na badania krwi i moczu pewni znowu położna zrobi mi siniaka na pół ręki :eek: my już głodne z Julitą a tu dopiero po badaniach będziemy jeść:happy: Ciril-zdrówka dla taty i sily dla ciebie:tak: Margot1-pewnie sie dizdzia tak ulożyla:sorry: milego dnia wszystkim u mnie dziś znowu zachmurane pogoda pewnie będzie taka jak wczoraj:confused2:

reklama
Dzień dobry w ten słoneczny poranek:-)
Mąż mi powiedział rano, że chrapałlam jak traktor (nie zdaża mi się) :szok:
Do pracy trzeba ruszać a chęci brak.
Ciril dużo zdrówka dla tatusia i trzymam &&&&&& za poprawę:tak:
Miłego dnia kochane!!!

Właśnie zrobiłam sobie pyszną kawę, łyknęłam i automatycznie zostałam skopana przez dzidzię. Aż boje się pić dalej :-D
Aaaa zapomniałam Wam opowiedzieć... któregoś dnia dzidzia fiknęła mi fikołka i zamiast kopać po narządach kopała w brzuch. Cudowne uczucie i ulga dla pęcherza i innych... niestety ta błoga chwila trwała tylko 1 dzień, znowu wali po narządach :shocked2:

Hej, hej :happy: Mała wyprawiona do przedszkola, kawka wypita, zaraz ruszam w miasto na ciuchlandy :-)
wiola to mi nie dane będzie zobaczyć, bo jeszcze nie zasłużyłam na bycie w grupie :-( Ale na pewno jest tak jak pisały dziewczyny, czyli pięknie ;-)
ciril trzymaj się kochana i nie zapominaj o sobie i maluszku w tych trudnych chwilach i szybkiego powrotu do zdrowia dla taty życzę.
clodi dzięki za info o nathani, już mi "łaziła" po głowie :tak:

hej dziewczyny!!! Ja tak szybko, spędziłam dziś cały dzień w szpitalu, bo zasłabł mój tata i zabrało go pogotowie, jutro jadę tylko od rana, później zmiana...Jestem wykończona. Jutro coś skrobnę...

Oj to niedobrze:sorry: zdroweczka dla taty:tak:

mam wiadomość od nathani , ma problem z internetem i nie bedzie jej przez chwile ale z nią i dzidziusiem wszystko dobrze, tylko psychicznie troche osłabiona z powodu rozpoczęcia roku szkolnego

Dzieki za info, Nathani czekamy:rofl2:

Witajcie, dziewczyny czy boli Was pod biustem w zebrach szczegolnie po posilku lub dlugim siedzeniu? ja to mam po lewej stronie od jakiegos czasu i masakra normalnie tak nieraz boli. czasem tez podczas lezenia mnie tam boli i trudno znalezc wlasciwa pozycje...

Pewnie sie dzidzia tak ulozyla;-)

Właśnie zrobiłam sobie pyszną kawę, łyknęłam i automatycznie zostałam skopana przez dzidzię. Aż boje się pić dalej :-D
Aaaa zapomniałam Wam opowiedzieć... któregoś dnia dzidzia fiknęła mi fikołka i zamiast kopać po narządach kopała w brzuch. Cudowne uczucie i ulga dla pęcherza i innych... niestety ta błoga chwila trwała tylko 1 dzień, znowu wali po narządach :shocked2:

Moje dziecie mnie tak ostatnio pociagnelo chyba za pepowine, ze az podskoczylam na krzesle:sorry: dobrze ze bylo to w domu, bo smiesznie by w publicznym miejscu wygladalo:sorry:

Ja tez malego do przedszkola odprawilam zrobilam male zakupy i teraz ide na drugie sniadanie;-)

Milego dnia.

Bylam u dentysty, przezylam, zrobil mi 3 zeby i czyszczenie z kamienia. Moj maluszek skakal w brzuszku przez cala wizyte, ale to z mojego stresu, bardzo sie balam. A teraz chyba spi, bo jest spokoj w brzuszku. Glodna za to jestem jak wilk, spedzilam na fotelu prawie 2 godziny.

Betiks-jak mi sie uda to wstawie tu jedno zdjęcie :tak: Basia_one-wytrwala jestes mi jak przyjdzie siedzieć z otwartą busią 12min u dentysty to mnie skręca a 2 godz:szok: podziwiam ja mam prawie obiad gotowy pranie sie suszy drugie zaraz wywiesze i chyba sie przspie bo tak mnie spanie łamie że ledwo na oczy patrze:sorry: cholera coś zdjecie nie chce mi sie wgrać:wściekła/y:tutaj:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry