reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry ja szykuje mała do przedszkola czekam aż po nią przyjada żebym mogła iść na badania krwi i moczu pewni znowu położna zrobi mi siniaka na pół ręki :eek: my już głodne z Julitą a tu dopiero po badaniach będziemy jeść:happy: Ciril-zdrówka dla taty i sily dla ciebie:tak: Margot1-pewnie sie dizdzia tak ulożyla:sorry: milego dnia wszystkim u mnie dziś znowu zachmurane pogoda pewnie będzie taka jak wczoraj:confused2:

reklama
Dzień dobry w ten słoneczny poranek:-)
Mąż mi powiedział rano, że chrapałlam jak traktor (nie zdaża mi się) :szok:
Do pracy trzeba ruszać a chęci brak.
Ciril dużo zdrówka dla tatusia i trzymam &&&&&& za poprawę:tak:
Miłego dnia kochane!!!

Właśnie zrobiłam sobie pyszną kawę, łyknęłam i automatycznie zostałam skopana przez dzidzię. Aż boje się pić dalej :-D
Aaaa zapomniałam Wam opowiedzieć... któregoś dnia dzidzia fiknęła mi fikołka i zamiast kopać po narządach kopała w brzuch. Cudowne uczucie i ulga dla pęcherza i innych... niestety ta błoga chwila trwała tylko 1 dzień, znowu wali po narządach :shocked2:

Hej, hej :happy: Mała wyprawiona do przedszkola, kawka wypita, zaraz ruszam w miasto na ciuchlandy :-)
wiola to mi nie dane będzie zobaczyć, bo jeszcze nie zasłużyłam na bycie w grupie :-( Ale na pewno jest tak jak pisały dziewczyny, czyli pięknie ;-)
ciril trzymaj się kochana i nie zapominaj o sobie i maluszku w tych trudnych chwilach i szybkiego powrotu do zdrowia dla taty życzę.
clodi dzięki za info o nathani, już mi "łaziła" po głowie :tak:

hej dziewczyny!!! Ja tak szybko, spędziłam dziś cały dzień w szpitalu, bo zasłabł mój tata i zabrało go pogotowie, jutro jadę tylko od rana, później zmiana...Jestem wykończona. Jutro coś skrobnę...

Oj to niedobrze:sorry: zdroweczka dla taty:tak:

mam wiadomość od nathani , ma problem z internetem i nie bedzie jej przez chwile ale z nią i dzidziusiem wszystko dobrze, tylko psychicznie troche osłabiona z powodu rozpoczęcia roku szkolnego

Dzieki za info, Nathani czekamy:rofl2:

Witajcie, dziewczyny czy boli Was pod biustem w zebrach szczegolnie po posilku lub dlugim siedzeniu? ja to mam po lewej stronie od jakiegos czasu i masakra normalnie tak nieraz boli. czasem tez podczas lezenia mnie tam boli i trudno znalezc wlasciwa pozycje...

Pewnie sie dzidzia tak ulozyla;-)

Właśnie zrobiłam sobie pyszną kawę, łyknęłam i automatycznie zostałam skopana przez dzidzię. Aż boje się pić dalej :-D
Aaaa zapomniałam Wam opowiedzieć... któregoś dnia dzidzia fiknęła mi fikołka i zamiast kopać po narządach kopała w brzuch. Cudowne uczucie i ulga dla pęcherza i innych... niestety ta błoga chwila trwała tylko 1 dzień, znowu wali po narządach :shocked2:

Moje dziecie mnie tak ostatnio pociagnelo chyba za pepowine, ze az podskoczylam na krzesle:sorry: dobrze ze bylo to w domu, bo smiesznie by w publicznym miejscu wygladalo:sorry:

Ja tez malego do przedszkola odprawilam zrobilam male zakupy i teraz ide na drugie sniadanie;-)

Milego dnia.

Bylam u dentysty, przezylam, zrobil mi 3 zeby i czyszczenie z kamienia. Moj maluszek skakal w brzuszku przez cala wizyte, ale to z mojego stresu, bardzo sie balam. A teraz chyba spi, bo jest spokoj w brzuszku. Glodna za to jestem jak wilk, spedzilam na fotelu prawie 2 godziny.

Betiks-jak mi sie uda to wstawie tu jedno zdjęcie :tak: Basia_one-wytrwala jestes mi jak przyjdzie siedzieć z otwartą busią 12min u dentysty to mnie skręca a 2 godz:szok: podziwiam ja mam prawie obiad gotowy pranie sie suszy drugie zaraz wywiesze i chyba sie przspie bo tak mnie spanie łamie że ledwo na oczy patrze:sorry: cholera coś zdjecie nie chce mi sie wgrać:wściekła/y:tutaj:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry