reklama

Mamuski grudniowe

Oj 4madlen współczuję :-( Ale nie bój się na zapas, niejedna to przechodziła i donosiła. W sumie to dziękuję, bo mnie ostrzegłaś z szyjką, jak pójdę w pt do kontroli to poproszę o sprawdzenie długości też. Leż i odpoczywaj, będzie dobrze

reklama
Lolcia-dzieki a ty jak sie masz? co tak cie malo u nas? Vivienne wiesz że każdy mi to mówi:-Dnie widać moich 10,5 kg które od poczatku przytyłam nie wiem gdzie ta mała sie schowała:eek: jak jestem w zwyklj bluzce to widać małą piłeczke przedemną a suknia byla duża więc nic nie było widać jedynie z bliska troche:happy:wróciłyśmy z przedszkola mala taka zadowolona że wyjść nie chciała jutro zostaje już do 16 bo ją przywiozą a ja musze znaleść sobie jakieś zajęcie bo myślałam że dziś zwariuje taka cisza w domu nie mogłam sie odnaleść:sorry:

Vivienne ale to kurczę jest nienormalne. Straszą, że ta cukszyca taka bee a tu czekać trzeba tygodniami... Zaciskam jednak kciuki, żebyś się jak najszybciej do lekarza dostała i była spokojniejsza :-)
Madlen79 najpierw wypadłam z obiegu przez wizytę siostry i pogrzeb dziadzia, później nie umiałam się wbić i jakoś tak straciłam wenę do pisania ale teraz moze uda sie wkręcic tak jak trzeba :tak: Jak dzieciaki w szkole? Zadowolone, że już wróciły do kolegów i koleżanek? :-) Aaa i śliczny masz już bebełek - podglądałam na FB :-p
Wiolka to się twoja córcia raz dwa do przedszkola przekonała. A ty będziesz miec więcej czasu na odpoczynek ;-) A mam się dobrze, dziękuję ;-) Szykuje się nam drugi urwisek bo szaleje w brzuszku strasznie i jestem cała w skowronkach bo to już 3 dni dłużej w ciąży chodzę jak z Mikim i oby do grudnia już tak zostało :-)
Wiolu dopiero zauważyłam zdjęcia. Wyglądałaś ślicznie i popieram pytanie dziewczyn gdzie ty masz ten brzuszek i dodatkowe 10kg :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

4madlen
leż i sie nie ruszaj, tylko do kibelka wstawaj bo z tym to nie ma żartów, a lepiej w domu leżeć niż w szpitalu, zobaczysz przy następnej wizycie czy są jakieś rezultaty. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze

A mnie dzisiaj coś głowa boli chyba musze się przespać z godzinke .....Pa pa

Lolcia-ja też mam w brzuchu lobuziare całe wesele szala i codziennie kopie mocno i sie wierci:happy: to ja ci życz żeby do ońca ciązy było dobrze:tak: tak sie u mnie po prostu ciąża rozchodzi :-D Clodi-dziś chyba pogoda tak przytlacza bo ja sie czuje jak wyciągnięta z matrixa głowa coś ćmi i chodze jak pijana :eek:

lolcia brzuch mam tak wielki jak niektore na koncowce :zawstydzona/y::-D
a prosilam m.zeby nie wrzucal moich zdjec :wściekła/y:,ale on swoje :-D..taki juz moj urok..z cala trojka duzy brzuch.ale lepiej,ze rosnie brzuch niz tylek ;-):-D
a dzieci zadowolone..oprocz tego,ze dzisiaj przyniosly zadanie domowe..i to nie jedno..to tak wsio si,bynajmniej na razie :tak:
i nie znikaj juz :no:;-)
..(*) dla dziadka..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry