Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o lampie słyszalam ale nie mam zamiaru podglądać też sie obawiam wkłucia
tego leżenia na plasko mam od jakiegoś czasu problemy z oddychaniem i na płasko wogole nie leże bo brak mi tchu i boje sie że tam też mi braknie i będę sie chciala poderwać
ja jak mnie wybudzili z narkozy po I cc i zrobilam sie w końcu kumata to też nie czulam bólu ani niczego bo wiedzialam że moje dziecko przechodzi najważniejszą operacje w życiu w innym szpitalu i od tego jej życie zależy także wiem o czym mówisz a jak wstałam na drugi dzień to tez mnie malo co bolalo nie mialam czasu o tym myśleć bo chcialam jak najszybciej do małej jechać Lili-to będziemy czekaly na wieści lepiej wiedzieć co sie dzieje a ty teraz masz mieć cc? Nathani- w warszawie w niektórych szpitalach podobno mogą być m przy żonach na bloku a kiedy to dojdzie dalej to cieżko powiedzieć
Mummy3-na dzieci to trzeba uważać bo chcą dobrze tylko czasem ich inetncje niestety nie są w najlepszym czasie realizowane dobrze że zauważyliście
to mi mała tak wypycha nie wiem którą część ciala że mam wrażenie że skóra mi pęknie
w krakowie sa świetne szpitale ale jeszcze w nich możliwość wpuszczenia ojca do cc na blok też nie dotarła chyba ze rodziloby sie w prywatnej klinice to moze by pozwolili nie widadomo
ciesze sie że mój lekarz przy mnie będzie zawsze to jakiś swój człowiek w obcym szpitalu bo takto nikogo tam nie znam później niby on też do swoich pacjentek zagląda ale szpital to szpital nie lubie poprostu szpitali jak byliśmy z mala na zabiegu w prywatnej klinice i wchodzilam z nią na blok operacyjny czekałam aż ją zaśpią to krew mi żyłach mrozilo i cały czas myśle że ja też na sali operacyjnej będę leżeć to mi już słabo
chyba córcie wezme z sobą ona taka dzielna mame na duchu będzie podtrzymywać:-)
zdrówko
super są takie imprezy 
Fiolka ja obiad mam dawno zrobiony tylko m odgrzewam jak wraca z pracy mała ma całodzienne wyżywienie w przedszkolu więc tylko my dwoje jemy ja dziś pospałam od 10 do 12 korzystam póki moge zobacze jak będzie ze spaniem w nocy