• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja tam się bólu nie boję, bardziej tego że jak to się mówi będą mi "grzebać" w kręgosłupie :sorry2:
dlatego znieczulenie to ostateczność

Noukie smacznego :-p

mummy3 poryczałam się :sorry2:
Oj niestety, teraz dopiero wiem jakie ludzie mają [problemy z płodnością i kto by pomyślał że mnie to spotka.
Niby młoda osoba, nigdy na nic nie chorowałam a jednak.

Vivienne ogromne gratulacje, Twoja córeczka jest prześliczna:-D
Mi też łezka się pojawiła, jak ja bym chciała już też małego mieć :sorry2:

4Madlen kiedy masz CC ?

reklama
Fiolka nie placz :), przytulam, kciukam za Was bardzo mocno :)

Viv malutka jest sliczna, po prostu prawdziwe slicznosci, wracajcie szybciutko do domciu i cieszcie sie soba :-)

4madlen trzymamy za Was kciuki, we czwartek bedziesz najszczesliwsza pod sloncem

eh ja tez juz chce miec Henia po tej stronie brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Ale emocje dzis na naszym watku:-) jutro ide niestety do pracy, to zajrze dopiero wieczorkiem jak nie odplyne:sorry: wolne mam dopiero od piatku takze prosze grzecznie siedziec w dwupakach:cool2:

Dobrej nocki:tak:

reklama
Vivienne gratulacje, coreczka sliczniutka. Ty juz pewnie smigasz, ja sie nie moge doczekac juz :)

pozdrawiam was i postaram sie nadrobic, dzis bylam na zakupach, kupilam maluszkowi rajstopki i body z krotkim rekawem, a corci taka drewniana zabawke - kostke z zegarkiem, spiralkami tablica, ogolnie fajowa. Maja dostala voucher na urodzinki, to dolozylam pare groszy i zabawka jest :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry