reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny :) wróciłam z wizyty u Gina :) wyobraźcie sobie ze moj zapdnięty pęcherzyk żółtkowy się napompował :D dzidza ma 18,5 mm i wszystko jest w porządku :D:D:D tak się cieszę!!! to było najdłuższe 10 dni w moim życiu (od poprzedniego usg)... no i termin mam na 25 listopada ale nie opuszczam Was...
Trzymam kciuki za nas wszystkie :):):)

reklama
kiss jak zobaczyłam tą cudną fotkę to aż mi się cieplej na serduchu zrobiło :-) prześliczne zdjęcie, mam nadzieję, że ja wkrótce również zobaczę swoje cudo :D

4madlen jednym słowem mówiąc całkiem niezłych wymiarów jest już Twoje maleństwo :-) Wyobrażam sobie co czułaś czekając na wizytę, ja mam ją dopiero 26.04 i odliczam niecierpliwie każdy dzień :-)

neska ja farbuję włosy na jasny blond i mój lekarz powiedział, że można tylko lepiej używać farby bez amoniaku.

Ja póki co czuję się świetnie, pobolewa mnie czasami trochę brzuch i mam upławy, ale czytałam, że to ponoć w ciąży normalne. Jestem jednak bardzo ostrożna we wszystkim co robię bo boję się żeby nic złego się nie stało, ten strach mnie nie opuszcza :-(

Dziewczyny czy mówiłyście już komuś, że spodziewacie się dziecka?
My powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwu, a reszcie mamy zamiar powiedzieć dopiero jak już będzie końcówka I trymestru.

Dziewczyny polecam Wam tę stronkę :-) Można zobaczyć jak wygląda maleństwo w danym tygodniu ciąży :-)

5 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY • CIĄŻA FILMY USG • FORUM • mamusie 5 tyg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
4madlen cudowne wiesci !!!:happy:
misia ja tez mam uplawy , w ciazy to normalne,wiec nic sie nie martw...wazne,ze nie ma krwi ;-)
a link fajny..ja kilka stron wczesniej wrzucilam linka 'ciaza tydzien po tygodniu' takie filmiki,jak rozwija sie nasze malenstwa ;-)
lolcia jak porzadki ?

mi z roznych kalkulatorow wychodzi,ze termin porodu jest na 6.12 a dzisiaj robilam na innej stronie i wyszlo mi,ze 29.11 :szok:,ale tez nie opuszczam grudniowek :-D
a mnie coraz bardziej nachodzi na ostre jedzenie..ale tak ostre,ze nikt u mnie w domu tego nie moze przelknac,a dla mnie jest lagodne :szok:..cos czuje,ze bedzie drugi chlopak..no chyba ze siostra podobna do brata :-D...

Joanna ja z mlodym to jadlam wszystko,ale ogolnie mialam smake na ostre..i to takie bardzooo ostre,a z mloda 1sza polowa ciazy kwasne,a 2ga slodkie ;-)
mi to nie robi jaka plec,najwazniejsze aby bylo cale i zdrowe i wytrwac w ciazy do konca ;-)..wsumie to chcialabym druga dziewczynke,ale jak bedzie drugi chlopak to tez dobrze ;-)
jakos nigdy nie mialam cisnienia na plec..sa laski co placza,jak zamiast corki maja syna i odwrotnie..ale dla mnie to nie ma znaczenia...liczy sie tylko to,aby urodzic zdrowe dziecko..:tak:

Madlen a dobrze dziękuję :-) Kilka pudeł mniej i od razu więcej miejsca :-)
Poodkurzałam też sobie teraz czekam aż młody zaśnie i idę się pluskać bo mi się taka relaksacyjna kąpiel marzy :rofl2: A ja w pierwszej ciąży wcinałam słodkie wszystko co było pod ręką i jest chłopak a teraz to jakoś mnie do słonego bardziej ciągnie przynajmniej narazie :-D
Dziewczyny czy wy miewacie zaparcia? Sorki za takie pytanie ale mnie dziś dopadło paskudne i aż się przestraszyłam :sorry:

reklama
Madlen w pierwszej przez prawie cala ciaze jadlam serek wiejski z pomidorem;)

Lolcia zaparc jeszcze nie ale okropne wzdecia wieczorem:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry