Nie no ja normalnie nie wierze!!!!!!!!!!!
to nawet tu za mna podarzacie zeby mnie wkurzac?a zapytaj sobie Anity co z Nia!czytalam Wasze posty na mamach z limerick na moj temat.ze ja to zawsze mam pod gorke i jakies inne tyry ze ja taki i owaka ale jak cos chcecie to potraficie do mnei napiac?!
a co do Anity to o ile jest taka madra kobieta jaka byla dotychczas to nie bedzie chciala miec z Wami mamy z limerick nic wspolnego!!!!!!!!poniewaz jedziecie Jej przyjaciolke!!!!!!!!proponuje napisac do Niej bezposrednio a nie pisac do tej GLUPIEJ MEGAN
Moja droga jakbys Ty uwaznie czytala forum mam z Limerick to bys wyczytala co ja pisalam ... Teraz to mi jest glupio ze bylam na tyle durna aby pisac do Ciebie w sprawie Anity. A i dorzuce ze nikt od Ciebie nic niechce A wykrzyknikow dodawac niebede iz nie krzycze i nie denerwuje sie dennymi sprawami A i dla Twojej sexualnej wiadomosci nikt tu po nikim nie jezdzi
A nastepnym razem wypisuj rzeczy ktore byly podobno powiedziane pod Twym katem a nie dodawaj nic od siebie Bo zauwazyc mozna ze ktos tu tam dobrze klamie ze sam w to wierzy ...
Zegnam
GASTONE przepraszam ze zawitalam na Twoj watek Nie mialam zamiaru doprowadzic do takiej sytuacji Ale jak ktos jest nerwowy to juz jego problem
Niewiem moze Melissa by sie przydala pewnej panii ...
nie chce Gastone bruzdzic na watku bo po to go zalozyla zeby bylo spokojnie!!!!!!!!
a wy jezdzicie po mnie nie wiem jak to skopiowac?! z innego watku?ale pisalyscie ze ja to zawsze mam pod gorke i ze z taka jak ja to co poniektore by sie nie zadawaly na miejscu Anity a teraz smiecie szukac mnie na innych watkach>???bezczelnosc na maxa!
a i wiecej nie odpisze na posta zaczepego bo uwazam ze to watek Gastone ktory bardzo lubie i cenie i nie chce tu burd
i pozwol ze sama bede decydowac jakie trunki bede pila!!
dla mnie to koniec rozmowy!
MOJE DZIEWCZYNKI...sprobuje sie jeszcze odezwac ale musze jeszcze isc ogarnac po wycieczce