• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski z Ennis

mwgan- no to wiemy co Ci kobito było- a w zasadzie to nie wiemy:eek::eek::eek: jeżeli to zaparcia, to nie bagatelizuj tego, z du...pą nie ma żartów,;-), a tak na poważnie to i mi przeszła przez myśl ta ciaza poza maciczna, choć z całego serca Ci nie życze. Cokolwiek Ci dolega powinnaś dowiedzieć się co, bo z brzuchem to nie zarty. duzo zdrówka i udanej wycieczki do zoo:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej ja tylko na chwilke moje drogie :)
Chcialam zapytac Megan jak sie Anita czuje ?

Pozdrawiam :))

Nie no ja normalnie nie wierze!!!!!!!!!!!
to nawet tu za mna podarzacie zeby mnie wkurzac?a zapytaj sobie Anity co z Nia!czytalam Wasze posty na mamach z limerick na moj temat.ze ja to zawsze mam pod gorke i jakies inne tyry ze ja taki i owaka ale jak cos chcecie to potraficie do mnei napiac?!
a co do Anity to o ile jest taka madra kobieta jaka byla dotychczas to nie bedzie chciala miec z Wami mamy z limerick nic wspolnego!!!!!!!!poniewaz jedziecie Jej przyjaciolke!!!!!!!!proponuje napisac do Niej bezposrednio a nie pisac do tej GLUPIEJ MEGAN

a Wy moje kochane dziewczynki!!!!!!!!
dzieki za troske!chyba pojde rzeczywiscie do lekarza jednak dopiero jutro przyjmuje ten polski gin niedaleko dworca.a do medipolu mnie wolami nie zaprowadza!
przepraszam ze nie odpisuje chwilowo na Wasze posty ale mam Ksiecia w domu no i ten bol taki nie dozniesienia.ale juz jest lepiej tzn kibelek odbiedzilam,ale brzuch dalej boli jak cholera!
bylismy dzisiaj w FOCIE bylo swietnie moze pozniej jakas fotke wkleje?!
troche jestem padnieta,a jeszcze nie wypakowalismy rzeczy z auta!buziaczki o ile bede miala taka mozliwosc bede pisac czesciej

a co do ciazy pozamacicznej to jest to w jakims stopniu mozliwe.bo mialam wymioty jak w ciazy i czuje sie jak w ciazy ale niby w niej nie jestem:(((

Ostatnia edycja:
to nawet tu za mna podarzacie zeby mnie wkurzac?a zapytaj sobie Anity co z Nia!czytalam Wasze posty na mamach z limerick na moj temat.ze ja to zawsze mam pod gorke i jakies inne tyry ze ja taki i owaka ale jak cos chcecie to potraficie do mnei napiac?!
a co do Anity to o ile jest taka madra kobieta jaka byla dotychczas to nie bedzie chciala miec z Wami mamy z limerick nic wspolnego!!!!!!!!poniewaz jedziecie Jej przyjaciolke!!!!!!!!proponuje napisac do Niej bezposrednio a nie pisac do tej GLUPIEJ MEGAN

Moja droga jakbys Ty uwaznie czytala forum mam z Limerick to bys wyczytala co ja pisalam ... Teraz to mi jest glupio ze bylam na tyle durna aby pisac do Ciebie w sprawie Anity. A i dorzuce ze nikt od Ciebie nic niechce A wykrzyknikow dodawac niebede iz nie krzycze i nie denerwuje sie dennymi sprawami A i dla Twojej sexualnej wiadomosci nikt tu po nikim nie jezdzi
A nastepnym razem wypisuj rzeczy ktore byly podobno powiedziane pod Twym katem a nie dodawaj nic od siebie Bo zauwazyc mozna ze ktos tu tam dobrze klamie ze sam w to wierzy ...
Zegnam

GASTONE przepraszam ze zawitalam na Twoj watek Nie mialam zamiaru doprowadzic do takiej sytuacji Ale jak ktos jest nerwowy to juz jego problem

Niewiem moze Melissa by sie przydala pewnej panii ...

Moja droga jakbys Ty uwaznie czytala forum mam z Limerick to bys wyczytala co ja pisalam ... Teraz to mi jest glupio ze bylam na tyle durna aby pisac do Ciebie w sprawie Anity. A i dorzuce ze nikt od Ciebie nic niechce A wykrzyknikow dodawac niebede iz nie krzycze i nie denerwuje sie dennymi sprawami A i dla Twojej sexualnej wiadomosci nikt tu po nikim nie jezdzi
A nastepnym razem wypisuj rzeczy ktore byly podobno powiedziane pod Twym katem a nie dodawaj nic od siebie Bo zauwazyc mozna ze ktos tu tam dobrze klamie ze sam w to wierzy ...
Zegnam

GASTONE przepraszam ze zawitalam na Twoj watek Nie mialam zamiaru doprowadzic do takiej sytuacji Ale jak ktos jest nerwowy to juz jego problem

Niewiem moze Melissa by sie przydala pewnej panii ...

nie chce Gastone bruzdzic na watku bo po to go zalozyla zeby bylo spokojnie!!!!!!!!
a wy jezdzicie po mnie nie wiem jak to skopiowac?! z innego watku?ale pisalyscie ze ja to zawsze mam pod gorke i ze z taka jak ja to co poniektore by sie nie zadawaly na miejscu Anity a teraz smiecie szukac mnie na innych watkach>???bezczelnosc na maxa!
a i wiecej nie odpisze na posta zaczepego bo uwazam ze to watek Gastone ktory bardzo lubie i cenie i nie chce tu burd

i pozwol ze sama bede decydowac jakie trunki bede pila!!
dla mnie to koniec rozmowy!

MOJE DZIEWCZYNKI...sprobuje sie jeszcze odezwac ale musze jeszcze isc ogarnac po wycieczce

Madziu niedenerwoj sie bo zlosc pieknosci szkodzi... a innymi sie nie przejmuj olej to i nie warto... wracaj nam do zdrowia bo cos cicho jest jak ciebie nie ma:-D:-D:-Dja wlasnie po kąpieli i biore sie za usypianie mojej Myszuni kochanej. nieodezwe sie pewnie juz dzis bo moj mezus bedzie grac cala noc i mnie nie pusci na kompa no ale co tam...

MEGAN HEHE BO SIE KREW POLEJE;-) OLEJ TO,NIE WARTO SIE DENERWOWAC:tak: JAK BY NIE PATRZEC KAZDY MA JAKIES PROBLEMY I NIKOMU NIE JEST LATWO:no: A TO CZY MASZ POD GORKE CZY Z GORKI TO TYLKO TWOJA SPRAWA ;-) I NIE INNYM TO OCENIAC:-p

Madziu niedenerwoj sie bo zlosc pieknosci szkodzi... a innymi sie nie przejmuj olej to i nie warto... wracaj nam do zdrowia bo cos cicho jest jak ciebie nie ma:-D:-D:-Dja wlasnie po kąpieli i biore sie za usypianie mojej Myszuni kochanej. nieodezwe sie pewnie juz dzis bo moj mezus bedzie grac cala noc i mnie nie pusci na kompa no ale co tam...

dzieki laseczki wkoncu ktos cos na moja obrone hahaha!nie wracamy do tego tematu!zaraz wklejam WAm fotaski z FOTY buziole moje kochane

Kasika Tobie tez dzieki. aaaa polecam Wam artykuł powiedziala mi o nim tipsiara...wiecie gdzie w limerick jest polski salon manicure??przeczytajcie sobie na gazeta ie o wlascicielce ale porazka.

Załączniki

• 100_3750.jpg
    100_3750.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_3762.jpg
    100_3762.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 53
a dzien dobry mamuski!!!
jak sie odzywam to oczywiscie wychodzi post pod postem!dzisiaj samopoczucie lepsze!i choc ponoc zimno na dworzu(wyrzucilam Ksiecia po buleczki na sniadanko)to zza chmurek widac sloneczko!my dzisiaj sprzatanie rodzinne moze jakies przemeblowanko znowu??pewnie tak sie to skonczy bo malujemy living room.na piekna intensywna czerwien!takze ja dzsiaij znowu z doskoku,ale obiecuje sie odzywac.

Kasia moja kolezanka kupila ten wozek GRACO taki jak mam ja(mowie o pojedynczym)i jest mega zadowolona co prawda dzidzia ma dopiero miesiac,ale mowi ze ma duzy kosz latwo sie prowadzi itd wiec...moze warto!
a wogole Ty masz dzisiaj wizyte w szpitalu czy jutro??ja chce wiedziec czy bedzie chlopiec czy dziewczynka hihihi

Gastone jeszcze raz przepraszam za wczorajszy wybuch!!!!ale....sama wiesz jak jest i czytajac jakies bzdury na swoj temat a pozniej jakies pytania niby to mile to irytuje!

Asia wiem....musze wpasc do centrum i podrzucic Ci pas.....:zawstydzona/y:
Sylwia dzieki za obrone....

Mikimauro....mam nadzieje ze to nie ciaza pozamaciczna.choc jezeli z krwi wyszloby dodatni wynik to chyba by mi wyslali poczta???a poki co dostalam hahaha ale rachunek.jest juz naprawde lepiej!!!!!choc wiem ze wizyta u lekarza mnie nie minie.

milego dzionka dziewuszki

reklama
witam mamuski:-):-) jak narazie patrzac przez okno niejest tak zle... Megan nic nie musisz :-):-) jak bedziesz miala czas lub przy okazji jak bedziesz w miescie to mozesz wpasc niejest mi potrzebny na gwalt wiec spoko:-D:-D:-D jak narazie to panowie u mnie spia po ciezkiej nocy garania na kompie heheh... narazie lece potem sie jeszcze odezwe;p
megan odezwij sie do mnie na gg bo mi formata robili i niemam twojego numeru bo nie zapisali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry