kasia limerick
Fanka BB :)
buehehehe:-) my tu o stluczkach,a Megan zaraz z grubej rury!! WJECHAL W NAS AUTOBUS!!!
hehe ;-);-)

hehe ;-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hehe ;-);-)buehehehe:-) my tu o stluczkach,a Megan zaraz z grubej rury!! WJECHAL W NAS AUTOBUS!!!hehe ;-);-)
miłąaś glukozę od tak?? czy jakiś powód konkretny był.....czesc mamusie:-) ja dzisiaj juz po tescie na cukrzycei jakie wielkie oczy zrobilam jak mi pielegniarka dala do wypici pol litra LUCOZADY!!!!!!!!! jestem w szoku
myslalam ze dostane tak ja w polsce glukoze lub cos na podobie do picia
hehe.a ja cala ciaze nie pije gazowanego ,a tu trach:-)w szpitalu dostalam sie napic za cale 26tygodni
![]()

;-);-);-)no właśnie... bo ja będę miała 32tydz w poniedziałek (suwaczek chodzi o tydzień w tyłKa...M z tego co mi wiadomo kazda ciezarowka ma planowany test na glukoze?!
)

Chyba nie do konca. Ja nie mialam robionego testu w zadnej z dwoch ciaz. Jezeli nie masz cukru w moczu to raczej nie robia.Ka...M z tego co mi wiadomo kazda ciezarowka ma planowany test na glukoze?!