reklama

Mamuski z Ennis

reklama
dzien dobry :-) a ja dzisiaj dla odmiany niewyspana:no: moja gwiazdeczka dzisiaj w nocy postanowila pierwszy raz pokazac mamusi swoje fochy :sorry::sorry::sorry: oj sie dzialo hehe,mala teraz odsypia a ja oczywiscie zasnac nie moge wiec spadam na jakies sprzatanko:eek: milego mamcie:tak::tak:

Malo sie odzywam na waszym watku ale pomyslalam ze i tu jednak zostawie po sobie slad ... Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

Hej dziewczynki! Cicho tutaj to oczywiste,bo po pierwsze jest nas kilka a po drugie krzatanina swiateczna trwa.
Kasiek no widzisz poczulas w koncu jak to jest byc mam na prawde hiihi
Sylwia przykro mi z powodu twojej babci..Ty sie martwisz,nie spisz pewnie po nocach a Nadinka moze wyczuwac tez twoj nastroj dlatego jest niespokojna.Dzieci sa bardzo wrazliwe.

dzien doberek mamcie:tak:
sylcia przykro mi z powodu twojej babci:-( zycze jej duzo zdrowka , a wam wytrwalosci i wiary:tak:
ja dzisiaj nie wiem za co sie zabrac:eek::sorry: roboty pelno a siedze jak kolek i nie wiem w co rece wlozyc:confused2: heh moze narazie zaczne od herbatki:tak: milego dnia;-)

Hello :-D:-D:-D!!! Wpadam tak kontrolnie, no i się witam przy okazji ;-)!

Gastone, pozwól, że jeszcze raz Ci pogratuluję bardzo, ale to bardzo serdecznie :tak::tak::tak:!!! Uważaj na siebie i na Maleństwo i życzę prawidłowego rozwoju ciąży :-) no i mocno trzymam kciukasy za dziewczynkę, oj mocno!!!!!!!!!

No, to spylam, słodkich snów, paaaaaaaaaaaaaa :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry