reklama

Mamuski z Ennis

Dzien doberek mamcie.Oj Kasia ja jakmam energie od rana to robie tyle rzeczy ze szok,co by te energie wykorzystac.A u mnie dzisiaj brak energii,krzyz mnie boli po wczorajszym lepieniu pierogasow i uszek hehe
Dzis bede robic ciasto na pierniki,bo musi polezec z dwa dni w lodowce zanim bede je piekla.No i uciekam na sniadanko bom glodna jak wiiiilk!

reklama
witam mamuski:-D:-D dzis zow jestem zabiegana... wlasnie sie zbieram na miasto ... potem buza mozgow co na swieta i dalsze sprzatnie.. ehhh...:szok: normalnie juz padam od tego wszystkiego....to do pozniej

I ja sie witam co prawda pozno ale jakos tak wyszlo hehe
Kasienko jak tam gwiazdeczka? Grzeczna jest?Daje mamusi odsapnac.
Fajne takie pierwsze swieta z malenstwem..Maniek mial 5 miesiecy to juz rozrabiaka na swieta byl.

witam:-) Gastone córcia to nam spadla prosto z nieba taka grzeczna jak aniołek:-) w nocy spi jak suseł:-) w dzień tez chociaz coraz czesciej po karmieniu rozglada sie i juz troche wiecej ja interesuje otoczenie:tak::tak: nie moge narzekać :laugh2: tylko musze sie nameczyc zeby sie jej odbilo po jedzonku,czasami nic nie skutkuje,a czasami jak beknie to lepiej niz chlop:rofl2::rofl2: dzisiaj juz wykąpana nakarmiona spi :-) a ja uciekam na herbatke:-)milego wieczoru mamcie:-D

Witam sie mamusie
No my wczoraj bylismy szczepic sie na swiska grype
ostatni zadko zadladam ale mam tyle pracy teraz ze szok i do tego moj maly ma wciaz tak naladowany akumulator ze nie idzie z nim wytrzymac

A i bym zapomniala macie pozdrowiaka mamusie od KaMci ona nadal bez neta

reklama
Witam mamusie.Zimnica nastala, dupsko mi dzis w miescie zmarzlo ze hej!:wściekła/y:
Kasienko pozazdrosci aniolka,moj od urodzeni maly diabelek,ale wyglada jak aniolek :-D

Napisał alex2339
Witam sie mamusie
No my wczoraj bylismy szczepic sie na swiska grype

no ja tez mam zaproszenie od mojego gp,ale tez nie skorzystam:no::no:

Ja tez dostalam zaproszenie ale nie skorzystam....:tak:
Ja tez nie skorzystalam z zaproszenia:-D

Hej co z wami mamusie
chyba swieta juz czujecie
a ja sie wzielam za lepienie pierogow;-)

Ja pierogi i uszka mam porobione,ciasto na pierniki w lodowce.W tym roku nie szaleje z jedzeniem bo jestesmy tylko w trojeczke.W zeszlym roku zaszalalam ,potem mrozilam a i tak jakos to jedzenie nie zeszlo.Wiec w tym roku skromnie :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry