mikimauro
Fanka BB :)
WłaSnie wróciłam z wycieczki na księżycu.Mikimauro zniknela,nie wiem kobita na ksiezyc poleciala czy co???Ja poczytuje alenie pisze za wiele bo i do kogo???

;-);-)
A tak serio to miałam popsuty komp, na domiar złego sama go sobie popsułam

, ale juz jest ok
No właśnie, tak sobie pomyślałam ,ze blądyne która mijałam w sklepie skaś juz znamHej. Ja sie minelam z mikimauro ostatnio w dunnsie.....ale przeleciala jak meserszmit i chyba mnie wcale nie zauwazyla....;-)

;-):-),Kobito , ja Cię widziałam raz w życiu i nie zabardzo Cię pamiętam, ale jak to Ty wtedy byłaś w dunsie, to przyznam sie ze chyba jeszcze raz w polskim sklepie też Cię widziałam 

, dla przypomnienia sobie Ciebie umówie się na paznokcie
;-):-)Kurcze , ja nawet nie wiem czy trafie do Ciebie jeszcze raz???Błagam o wybaczenie....;-)

Ja jak wpadam do miasta, to jak przecinak, bo mnie zawsze czas goni, a jak jestem z dziećmi to masakra, nic nie widze i nie słysze, bo wszystko mnnie rozprasza, a potem połowe spraw nie jestem w stanie załatwić.

normlanie masakra sie wczoraj dziala krzyki piski i wszystko naraz i do buzi zabawki

ale mam nadzieje ze juz teraz bede znowu regularnie ,hehe juz sie chyba przyzwyczailam do mamkowania wiec mam nadzieje ze znjde chwile zeby z wami pogadac