reklama

Mamuski z Ennis

.Mikimauro zniknela,nie wiem kobita na ksiezyc poleciala czy co???Ja poczytuje alenie pisze za wiele bo i do kogo???
WłaSnie wróciłam z wycieczki na księżycu:-p:-p;-);-):crazy:
A tak serio to miałam popsuty komp, na domiar złego sama go sobie popsułam:crazy::crazy::crazy:, ale juz jest ok:tak:
Hej. Ja sie minelam z mikimauro ostatnio w dunnsie.....:tak: ale przeleciala jak meserszmit i chyba mnie wcale nie zauwazyla....;-)
No właśnie, tak sobie pomyślałam ,ze blądyne która mijałam w sklepie skaś juz znam:sorry::confused2::cool2::-p;-):-),Kobito , ja Cię widziałam raz w życiu i nie zabardzo Cię pamiętam, ale jak to Ty wtedy byłaś w dunsie, to przyznam sie ze chyba jeszcze raz w polskim sklepie też Cię widziałam :sorry::eek::confused2:, dla przypomnienia sobie Ciebie umówie się na paznokcie :-p;-):-)Kurcze , ja nawet nie wiem czy trafie do Ciebie jeszcze raz???
Błagam o wybaczenie....;-):-D:tak::tak::tak:

Ja jak wpadam do miasta, to jak przecinak, bo mnie zawsze czas goni, a jak jestem z dziećmi to masakra, nic nie widze i nie słysze, bo wszystko mnnie rozprasza, a potem połowe spraw nie jestem w stanie załatwić. :eek::crazy::sorry:

reklama
witam mamcie:-):-)

pogoda jest paskudna... zimno juz coraz bardziej ehh... ja chce lato:tak:
a tak wogule to znalazlam nowa dietke :-):-) 3minutowe odchudzanie:-) zobaczymy jak to dzieje :confused::confused: bo jak narazie to nic niedziala:baffled::angry::wściekła/y:
a mojej Emilce zabki ida juz:szok: normlanie masakra sie wczoraj dziala krzyki piski i wszystko naraz i do buzi zabawki:baffled::dry::nerd::szok: dobrze ze ja do pracy niedlugo wracam heh to moj J bedzie mial co robic heh:-D:-D:tak:

Hej, hej Kobitki!!! Witam się z Wami po poworcie z Polski :-D

Gastone, bardzo mnie się podoba Twój avatarek - cud malinka :tak::tak::tak:

Miłego popołudnia życzę i pozdrawiam serdecznie ;-)

hej mamunie:tak: oj nie zagladalam tu juz dlugo:no: ale mam nadzieje ze juz teraz bede znowu regularnie ,hehe juz sie chyba przyzwyczailam do mamkowania wiec mam nadzieje ze znjde chwile zeby z wami pogadac:)
a generalnie to nasza stokrotka jest bardzo grzeczna:tak: placze tylko jak jest glodna ,budzi sie co 3 godz bo cycka w nocy 1 lub 2 razy :tak::tak: tyle ze zasypia mi szybko przy piersi i wtedy cuda wianki zeby ja obudzic i zeby dalej ciagnela:sorry: ale jest super,myslalam ze bedzie ciezko ,a tymczasem ( odpukac ;-) ) jest rewelacja:tak:

ciocia Gastone foteczki dla ciebie ;)

Witam.
Krycha witaj na Zielonej Wyspie spowrotem.
Kasienko dziekuje za fotki.Wspomnienia wrocily..Manius tez byl taki malusi..Twoja gwiazdeczka jest sliczniutka,ciocia Gosia chce ja schrupac!

witam na chwile...
nadal jestem bez neta:-( ale cierpliwie czekam....:-p
u naas wszystko super i wogóle....
mała przesypia noce i je3st sokojna...(całe szczęście;-))

kasiu ślicze dzieciątko :-)
a tu moja mała jak ma tydzień
więcej zdjęć będzie ja będę miała neta

Załączniki

• P071209_23.560002.jpg
    P071209_23.560002.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama