reklama

Mamuski z Ennis

reklama
hej dziewuszki mam nadzieję że u was wszystjkio ok... ja jeszccze nie mam neta :(
i czekam..
ale u nas rewelacyjnie :)
mała przesypia cprawie całe oce..
mało płacze : i ogólnie jest radosną dzidzią ;)

całuski dla was... zmykam już bo musimy wracac do domku ...

hel mamuski:-):-) Kamci mi tez mala tak przesypiala cala noc czasem ale na oczatku potem jak sie przeprowadzilism to przestala:crazy::confused2: i wstaje czasem2 razy czasem raz w nocy ale i tak jest ok:-):-)

a ja juz wybralam sobie suknie slubna teraz jeszcze czekam na buty troche wczesnie wiec jescze jje nie szyje poczekam troszke mysle ze jeszcze cos schudne:-):-) narazie sie musze pozbyc kilogramow i krostek na rekach:crazy::crazy::crazy::eek::eek::-( normalnie nasakra z nimi ehhh...

Witam mamusie.
Kamcia wracaj szybiuchno do nas.Ech jak czytam o dzidziach,ktore przesypiaja cale noce az azdroszcze.Moje dziecko jakies niedozywione bylo i przez pierwsze dwa tygodnie wogole spania nie bylo.Budzil sie co 30-40 minut i wrzeszczal.Dopiero po zmanie mleka na hungry baby budzil sie srednio co 2 godziny.Z utesknieniem czekalam az moje dziecie bedzie sie budzic co 4 godziny.A jak mial dwa lata jeszcze rz w nocy wstawal na mleko.Na szczescie juz spi jak susel do rana.

Buba pochwal sie sukienka,przynajmnjej pokaz podobna.

Beata ja naprawde mylsalam ze Mikimauro poleciala na ksiezyc,bo ja juz nie pamietm kiedy sie na BB pojawila heheh

witam kobitki:-):-)
mi Emilka przez pierwsze 2 tygodznie to co pol godziny sie budzila potem dopiero na butle przeszlam to czasem sie raz budzila czasem do 6-7 spala...:szok::szok: szkoda ze mi teraz tak nie spi ...

http://img708.imageshack.us/img708/7639/53400374.jpg a to moja suknia slubna:-):-):-) tylko teraz niewiem czy beda rekawiczki jakies pasowac... hmmm... jak myslicie??
Sliczna suknia :) A jesli chcesz pogadac o ciuchach i modzie i wogole o wszystkim w tym temacie to wejdz tu Modowe porady i inspiracje... - Forum BabyBoom

wiem tez mi sie podoba strasznie:-):-) tylko sie zastanawialm nad rekawiczkami ale tez mi sie wydaje ze bez... teraz czas zeby schudnac :-):-) narazie mykam obiadek zrobic ... tak wogule to witam mamuski:-D

reklama
Czesc Mamusie.Oj j sie zaczynam martwic co sie dzieje z Mikimauro bo tyle czasu nie zagladac?
KasiaLimerick jak tam wzdrozylas sie juz w bycie mamcia?Mala ladnie cycka?
No i kasi strasznie chce ja zobaczyc dawaj chociaz jedno zdjecionko!!!
Milej niedzieli mamcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry