kasia limerick
Fanka BB :)
witam jako pierwsza
kamcia witam CIEBIE i GWIAZDECZKE:-):-) duzy buziaczek dla Was dzielne kobietki:-):-) milego dnia wszystkim

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

yehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu
i dzisiaj pozwolili mi ja pierwszy raz nakarmic piersia
:-);-)

i teraz codziennie bede ja karmila
narazie 1 dziennie,ale to juz cos
i prognozuja ze jeszcze 7-10 dni i bierzemy ja do domku

teraz trzymajcie kciuki cioteczki zeby mala szybko nauczyla sie porzadnie ssac to dostaniemy ja w koncu:-) oj nawet nie wiecie jak sie dzisiaj ciesze
Kasia- tak się ciesze, juz niedługo będziecie w domku, oby to cyckanie się powiodło, ale się ciesze:-):-):-)hej mamuskiyehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu
teraz trzymajcie kciuki cioteczki zeby mala szybko nauczyla sie porzadnie ssac to dostaniemy ja w koncu:-) oj nawet nie wiecie jak sie dzisiaj ciesze
![]()
dziękuję:-)Kamcia sliczna ta twoja gwiazdeczka!Widzialam na nk.
bardzo dobre wiescihej mamuskiyehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu
![]()
juz
tylko kilka dni i będzie z wami w domku
hej mamuskiyehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu
![]()

ja to padam juz ze zmeczenia:-( ale sie ciesze bo karmie mala juz 2 razy dziennie

potrezba mi tylko wydluzyc dobe o jakies nastepne 24 godz moze wtedy dam rade wypoczac;-);-) milej niedzielki