reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Kamcia sliczna ta twoja gwiazdeczka!Widzialam na nk.
Kasia jak tam twoja mysia? Kiedy ja wypuszcza do domciu? Wiesz juz cosik?
ja dzis caly dzien przespalam hih Wstalismy rano po 8 a potem o 12 znow hop do lozka i wstalismy prwie o 16.hihihi

i ja sie witam troche puzno ale sie zebrac nie moglam do pisania... dzis zaczelam znow cwiczyc a6w i tam jeszcze inne troche mnie nigi bola a brzuch nie pewnie jeszcze mnie zaboli nie raz hehe:-):-) pozniej sie za obiad wzielam i tak jako sdopiero teraz pisze.... :eek::sorry:

hej mamuski:tak: yehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu:tak::tak: i dzisiaj pozwolili mi ja pierwszy raz nakarmic piersia :-D:-);-):tak::laugh2::happy:i teraz codziennie bede ja karmila:tak: narazie 1 dziennie,ale to juz cos:tak:i prognozuja ze jeszcze 7-10 dni i bierzemy ja do domku:tak::tak::tak: teraz trzymajcie kciuki cioteczki zeby mala szybko nauczyla sie porzadnie ssac to dostaniemy ja w koncu:-) oj nawet nie wiecie jak sie dzisiaj ciesze:-D:-D

hej mamuski:tak: yehey yehey!!!! nasza stokrotka wyciagnieta juz z inkubatorka:-) leży już w łóżeczku i nie jest juz do niczego podlaczona oprocz monitora oddechu:tak::tak: i dzisiaj pozwolili mi ja pierwszy raz nakarmic piersia :-D:-);-):tak::laugh2::happy:i teraz codziennie bede ja karmila:tak: narazie 1 dziennie,ale to juz cos:tak:i prognozuja ze jeszcze 7-10 dni i bierzemy ja do domku:tak::tak::tak: teraz trzymajcie kciuki cioteczki zeby mala szybko nauczyla sie porzadnie ssac to dostaniemy ja w koncu:-) oj nawet nie wiecie jak sie dzisiaj ciesze:-D:-D
Kasia- tak się ciesze, juz niedługo będziecie w domku, oby to cyckanie się powiodło, ale się ciesze:-):-):-)

Kamcia sliczna ta twoja gwiazdeczka!Widzialam na nk.
dziękuję:-)
bardzo dobre wiesci:tak: juz :tak:tylko kilka dni i będzie z wami w domku:happy:

Super Kasienko!!!!
Witam sie i znikam w koncu mam meza w weekend w domciu.Mam gore prania i sprzatania wiec zabieram sie do robvoty co by pozniej sie slodko lenic!!!!

hej mamcie:) ale u nas cisza ,wszystkie pewnie swoimi panami zajete:tak::tak: ja to padam juz ze zmeczenia:-( ale sie ciesze bo karmie mala juz 2 razy dziennie:tak::tak::tak::tak: potrezba mi tylko wydluzyc dobe o jakies nastepne 24 godz moze wtedy dam rade wypoczac;-);-) milej niedzielki :happy::happy:

reklama
Kochana dobe to dopiero bedziesz chciala wydluzyc jak mala bedzie w domciu!
A ja fktycznie ciesze sie swoim mezusiem.Jutro tez.W koncu bo ostatnio cale weekendy siedzialam sama a ten maz w koncu w domu.No to uciekam.Milego wieczorku kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry