reklama

Mamuski z Ennis

Ja sie witam dopiero dzis,wczoraj weny niemialam jakos..
Kasia ciesze sie ze z Leah coraz lepiej.Nie moge sie doczekac zeby ja zobaczycna fotkach.Boooosze pamietam moja kruszynke,mial glowke jak pomaranczka..
Kamcia trzymam kciukasy,akto wie moze juz urodzilas?
Jejj no to sluchajcie,juz zadnej ciezarowki nie mamy.Mam nadzieje ze moj maz w koncu w tymmiesiacu sie lepiej postara hiiihi

reklama
Kasia- Moge tylko domyślać sie jak jest Ci ciężko bez malutkiej w domku, ale jeszcze troszeczke i będziecie na zawsze juz razem, Trzymaj się mamuśko , ściskamCie mocno. hahaha... jak brzmi słowo mamuśko ???? Pięknie prawda !!! :tak::tak::tak:;-):-):-):-) buziole kochana :)))

KaMcia- kobito daj znać, możenie masz czasu, bo przytulasz juzswojego uparciuszka ?? życze Ci tego !!!!!!!

Gastone- no weż kobito zgwałć wreszcie swego ślubnego, bo cieżarówek na Mamach z Ennis nie mamy...:-p:-p:-p;-);-):-):-)

Ka.M cia wczoraj nie miala cesarki bo dostala skurczy powiedzieli jej ze poczekaja jeszcze troche moze sie samo ruszy wiem ze do polnocy byla podwujna a teraz nie wiem nie moge sie z nia skataktowac bo ma wylaczony telefon

i ja sie witam:-) to jak ma wylaczony to akurat moze na porodowce juz jest..hmm a ja sie biore za robienie kartek na swieta:-):-) zlapalam wene weraz bede myslec co zrobic moze akurat mi wyjdzie i robie aprosznia slubne heh Kasia trzymaj sie i dasz rade ucaluj corcie

melduje sie pierwsza:-)dzieki dziewczyny za cieple slowa:-) oj ciezko jest ciezko,tym bardziej jak mi ja klada na brzuchu i czuje takie cieple cialko,a za 15 min juz ja zabieraja,oj ku.... zwariowac mozna:wściekła/y::no::wściekła/y::no: ale coz trzeba przeczekac :sorry:

dziewczyny powiedzcie czy ktoras z was miala tak jak ja ze mialyscie tyle pokarmu ze ciezko nadazyc z odciaganiem?? czy to normalne??ja potrafie z jednego cycka wyciagnac za jednym razem 150 ml mleka!!!!!:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek: i z drugiego to samo i jak nie sciagne co 3 godz to mi cycki chca eksplodowac:confused2::confused2: i tak mam juz od paru dni,ciesze sie ze mam pokarm,ale to juz chyba przesada???:sorry::sorry::sorry:

a jak kamcia?? cos juz wiadomo??mam nadzieje ze juz jest po i cieszy sie swoja gwiazdeczka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie
KaMcia wczoraj o 10:45 urodzila corcie silami natyry mala wazy 4260 cala noc sie biedna meczyla padl jej telefon wiec nie mogla sie wczesniej odezwac obie dziewczynki czuja sie dobrze
ogromne gratulacje

Kasia ja tak mialam z mlekiem przy pierwszym dziecku mala jadla co 3 godz. a mi po 2 juz mleko cieklo musialam sciagac po jakims czasie to sie samo unormowalo

Czesc kobialki.
Kasia ja ci nie powiem bo ja mialam odwrotnie.Pokarmu nie mialam.Fajnie zemasz taki nawal,mozesz tez jakis czas mrozic pokarm,ale co i jak ni9e wiem musisz zapytac kobialek karmiacych piersia.
Buba pochwal sie kartkami.
Miki meza staram sie gwalcic hih

Co prawda juz gratulowalam na mamach i Irlandii ale jeszcze raz Gratulacje Kamcia!!! Wracajcie do ns szybiuchno!

Ostatnia edycja:
i ja sie witam:-) Kamcia ogromne gratulacje:D:D w koncu masz juz corcie ze soba:-D a kartkami sie narazie nie pochwale bo mi nie wychodza:crazy: musze cos innego wymyslic jak cos zrobie to wtedy pokaze heh:-D:-D

reklama

KaMcia- ogromniaste gratulacje !!!!!!!!Ale się nacierpiałaś, tak jak myślałam mała jest duza, stąd te bóle od tylu dni. No ale masz juz swoja kruszynke ze sobą. całusy dla Was.:tak::tak::tak::-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry