reklama

Mamuski z Ennis

i ja sie witam:-):-) do limerick niema po co jechac bo leje strasznie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze troche i ja bede miec basen pod domem...
a co do linie tel bo ty masz w eircom to musisz do nich zadzwonic i tyle ze chcesz otworzyc linie i tyle:-D w ciagu 24 godzin linia bedzie aktywna znaczy powinna ...
broadband Ireland, Irish broadband, Irish phone book . eircom.ie tam wszystko znajdzisz a ztego co wiem to mozna przez neta zalatwic wszsystko... :-):-)

a Emilka szaleje jak zawsze znaczy dala mi znowu w dupe w nocy:eek: juz za nuzki sie lapie :-):-)a jak sie kompie to pol lazienki mam mokra ...

reklama
Czesc kobitki.
Kasiu dzielna mamusia jestes.
Kamcia tobie to ja wspolczuje.Nad oceanem przyjemnie teraz nie jest brrrr
Miki ja myslalm ze cie zalalo czy co bo si enie odzywalas wczoraj.
Mnie nie zalalo ale sie przerazilam bo osiedle naktorym mieszkalam zalao a moj dom na zakrecie.Poza tym troche odieta wczoraj bylam,dobrze ze ta obwodnica jeszcze jest.

i ja sie witam:-):-) do limerick niema po co jechac bo leje strasznie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze troche i ja bede miec basen pod domem...
a co do linie tel bo ty masz w eircom to musisz do nich zadzwonic i tyle ze chcesz otworzyc linie i tyle:-D w ciagu 24 godzin linia bedzie aktywna znaczy powinna ...
broadband Ireland, Irish broadband, Irish phone book . eircom.ie tam wszystko znajdzisz a ztego co wiem to mozna przez neta zalatwic wszsystko... :-):-)

a Emilka szaleje jak zawsze znaczy dala mi znowu w dupe w nocy:eek: juz za nuzki sie lapie :-):-)a jak sie kompie to pol lazienki mam mokra ...
jesteś kochana dziękuję....:happy:
nie jediemy do Limericku .. u nas grzmi... i chyba zaraz światła nie będzie bo tak strasznie mruga:szok: masakra....siedze w dom i nosa nie wyściubiam:laugh2::laugh2::laugh2::confused2:

witam mamuski i uciekam do mojej stokrotki do szpitala:tak: milego dnia,o ile w taka pogode moze byc mily,brrrr:-(:-(:-(
kurde Kasiu zazdroszczę że już masz córcię ... ehhh ltylko czekać aż będzie już wszystko ok:tak:
skoda że nie zaczęłam rodzić na dniach co byłaś w szpitalu byśmy sobie razem leżały:-D
a tak to Ty już po a moja to nadal nie wiem na co czeka...
chyba chce powodzie przeczekać:confused2:

i ja sie witam:-):-) ale spadam zaraz bo fotograf przychodzi a musze sobie wloski pokecic i makijaz jakis zrobic heh:-):-) i oczywiscie Emilka jakos ubrac ale bniemam pojecia w co:eek::eek: cos sie wymysli wiec spadam i do pozniej :-D:-D

Gastone-, za twoim starym osiedlem mój maz ma gararz, wszystko zalane, zreszta wiesz, bo samawidziałaś. masakra, umnie jest narazie ok,ale teżcieżko dojechać do samego osiedla, ja siedze na dupce dzisiaj w domku.

Kasia- całuski dla stokrotki, no i dużo zdrówka i sił, :tak::tak::-):-):-)

Kamcia- Ja to bym ze strachu w takąpogode noisa nie wychylała, jak Ty tam wytrzymujesz

Zmykam dziewczynki, pranie poskładam,zresztą Max jakiś marudny.

No nie jestem sama... to się nie boję... hihiih

dzewczyny porqdźcie mi coś bo ja już nie dm rady dłużej:-(
znów do rana miałam skurcze... ale co 10 min i nic....czemu tak mam że nie chcą się nasilić?? wrrrr

reklama
Gastone-, za twoim starym osiedlem mój maz ma gararz, wszystko zalane, zreszta wiesz, bo samawidziałaś. masakra, umnie jest narazie ok,ale teżcieżko dojechać do samego osiedla, ja siedze na dupce dzisiaj w domku.

Kasia- całuski dla stokrotki, no i dużo zdrówka i sił, :tak::tak::-):-):-)

Kamcia- Ja to bym ze strachu w takąpogode noisa nie wychylała, jak Ty tam wytrzymujesz

Zmykam dziewczynki, pranie poskładam,zresztą Max jakiś marudny.
Miki wiem,mam tam przyjaciolke na swoim starym osiedlu.Wogole tam zaciekawie nie jest.Uff dobrze ze sie wynioslam stamtad.

No nie jestem sama... to się nie boję... hihiih

dzewczyny porqdźcie mi coś bo ja już nie dm rady dłużej:-(
znów do rana miałam skurcze... ale co 10 min i nic....czemu tak mam że nie chcą się nasilić?? wrrrr

Kochaniutka my nic nie poradzimy, a kiedy masz sie stawic do szpitala na wywolanie bo juz chyba czas nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry