reklama

Mamuski z Ennis

Kochaniutka my nic nie poradzimy, a kiedy masz sie stawic do szpitala na wywolanie bo juz chyba czas nie?
no właśnie niby czas...
ale coś mi się nie wydaje że im się śpieszy na to wywłanie..
.ostatnio miałam wizytę na18 i miała mieć skan i wtedy mieli powiedzieć co ijak..
pojechałm 18 do szpitala gdzie inny już lekarz pomacał mnie tylko po brzuchu i powiedział żebym się zjawiła za tydzien(bez szczgółów),...
a ja mówiłam mu że miałam mieć scan i mi tak ostatnio mówiono bo już po terminie... a on nic na to ...:confused2:
tylko ze jak mi wody odejdą to ,mam nie tu a do Limericku sie kierować
czyli ak sobie moge jezdzic...

reklama
tak to wlasnie z tymi lekarzami jest:eek::eek: jeden mowi tak drug:eek:i tak... ja jak czekalam na wywolywanie to wogule jeden mowil ze za godzine drui ze jutro... masakra znimi jest... a najlepsze jest to ze na porodowce miejsca nie bylo i babaki co byly po termin ie nie zabierali tylko jak juz wo:eek:dy odeszly itd to wtedy i tak z reszta kladly ja na oddziale tym przedoprodowym:crazy::crazy: i tak co jakis czas przychodzili po jedna potem 2 babki i tak caly czas... a mi wyszlo na to ze czekalam 2 dni:eek::eek::crazy::crazy: ale sie doczekalam i sie ciesze ze to byla cesarka a nie normalnie bo by padla chyba

Kurcze nie wiem co ci poradzic,ja niemialam takiego problemu bo poprostu wystpily taiea nie inne okolicznosci.A wogole Kamcia bo ja nie wiem na ktory suwaczek patrze ile ty w koncu jestes tygodni w ciazy?

gastoone jak patrzysz na ten wyżej to licz tydzień więcej bo ja źle go od początku ustawiłam i takjuż został....(to z om)

a na tym dolnym to od daty terminu porodu jest jakiś pokręcony i zawsze pokazuje inaczej
ale pod samą liczbą tyg mam napisane że minął 13.11 ( z usg)

a ja mam pyt.... jak mam ciągły ból to dzwonić do szpitala?? czy czekać na bóle co 5min??

witam sie jako pierwsza dzis... cos ciuchutko sie zobila w koncu niedziela byla...a dzis pogoda paskudna:crazy: nic sie nie chce ... my po sesju zdjeciowej juz :-D:-D teraz czekamy na zdjecia :-) Kamcia a ty jak sie czujesz?? rodzisz czy jeszcze nie??
a KAsia jak corcia?? mam nadzieje ze szybciutko wyjdzie i bedzie juz z toba :-Dnarazie spadam mysle cco na obiadek dzis...hmmm

hej dziewczynki:-)wczoraj nie bylo pradu,dzisiaj internetu:no: zawriowac mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miki jutro ucaluje stokrotke od ciebie:-)
kamcia trzymam kciuki,czekam na twojego skarba,moze jak bede w szpitalu u malej to sie spotkamy:tak::tak::tak:
a moja Leah zoltaczki dostala:-(:-(:-( nos zolty i czolo i spioch z niej straszny:tak::tak: ale poza tym ok.moze w tym tyg pozwola mi ja karmic piersia,bo narazie nadal rurka karmiona.
lece do lozka bo padam na pysk:zawstydzona/y:brej nocki mamcie:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry