reklama

Mamuski z Ennis

eehhh ja dziś załamana...
normalnie..
.musiałam powiedzieć szegowi że się wyprowadzamy:confused2:
nie lubię takich rozmów.... no a po 2 mamy chatę..
8km od LA .. co już ostatecznie przeżyję..
ale nie ma lini tel podłączonej..
i nie wiem nawet jak ja mam ją podłączyć.... niby gdzieś dzwonić.. ale gdzie i ile to kosztuje?? to ja nie wiem...:confused2::confused2::confused2:

reklama
Kurcze to [przerabane znaczy zenetu nie bedziesz miec.Ja jak szukalam domu u mnie priorytetem byl internet bo to jak dla mie jedyny kontakt ze swiatem,zwlaszcza jak sie siedzi z mauluchem w domciu no iciagly kontakt z rodzina w PL.

Kurcze to [przerabane znaczy zenetu nie bedziesz miec.Ja jak szukalam domu u mnie priorytetem byl internet bo to jak dla mie jedyny kontakt ze swiatem,zwlaszcza jak sie siedzi z mauluchem w domciu no iciagly kontakt z rodzina w PL.
no jaknbym wiedziąła jak to tam mam robić to by był szybko...
ale nie wiem gdzie mam co zgłaszać... i jak to z nimi wiadomo nie wiem ile im zajmie podłączanie lini... i wogóle... masara :szok:
a jeszcze z niemowlakiem to nie posiedzę u znajomych czy w kafejce:confused2:
chyba że sobie bezprzewodowy od kogoś porzycvzę ten w 3g na jakiś miesiąc to może sygnal załapię....

z liniami tel na takicj miejscach z dala od miasta jest zawsze problem...tak jak ja mialam to musialam zadzwonic do eircomu zeby mi podlaczyli linie el potem jal byla juz aktywna dopiero zamowilam inyernet. i to tez troche czasu zajelo...:eek::eek: a co do pogody tu u mni etez chwilami to sadzawke za domem mam ale teraz juz nie dzis swiecilo sloneczko mam nad:eek:ije ze w niedziele tez bedzie ladnie bo an sesje zdjeciowa idziemy w teren z Emilak moja :-):-)

tak buba... tylko ja właśnie chodzi o to że internet już mam...
i chc samą linię... a to nie wiem czy mam do telekomunikacji dzwonić czy to mi podłączy eircom tą linię:sorry::confused2:

hej mamuski:)ja dopiero sie melduje:)dzieki jeszcze raz za mile slowa:tak::tak: Leah juz wycalowana od ciotek i pozdrowiona:tak: pielegniarka dala mi ja dzisiaj polozyc sobie pod koszulke,mmmmm...myslalam ze jej nie wypuszcze,takie cieplutkie malutkie cialko :tak: siedzialam z nia tak 40 min,kregoslup mnie bolal ale moglabym tak nastepne 40 siedziec:-):-) juz nie jest do niczego podlaczona :tak: i podaja jej coraz wiecej mleka mamusiowego:tak: wiec jest szansa ze juz niedlugo ja dostaniemy do domu:tak:
buba imie wymawia sie LIJA ,ja jako mamusia czuje sie swietnie ,tylko ze mi malej wciaz malo,ale nadrobimy;-);-)
gastone
dzieki za przekazanie info dziewczynom na forum,i za troske:tak::tak:
kamcia czekalam na ciebie kochana w szpitalu i co widzialam jakas nowa polke to podsluchiwalam czy to moze nie ty;-)ja tu czekalam na Twoja Malutka, a tymczasem moja pierwsza sie wepchala;-)mam nadzieje ze czujesz sie dobrze i ze juz tez niedlugo bedziesz miala Kruszynke obok:tak::tak:
mikimauro dzieki za eski i fonki:tak: jak juz wiesz moj tyle ile mogl to byl:tak: powiem ci ze jestem z niego dumna:tak: tym bardziej jak sobie przypomne jak bardzo mialam ciezki porod i ile sie napatrzyl i nasluchal:szok::szok::szok: ale jak juz sie mala urodzila to jak ja zobaczyl to plakal jak ona i nawet nie widzial ze ja lozysko rodze:laugh2::laugh2::laugh2:
jedziemy zaraz znowu do naszej stokrotki dac jej buziaka na dobranoc:tak: trzymajcie sie dziewczynki jak bede na chodzie to sie jeszcze odezwe:tak::tak:

noo hehe właśnie się śmiałam że tu mi piszesz że nie możesz się doczekać mojej dzidzi ...
a sama pojechałaś rodzić:-p
ja się czuję dobrze skurce jak zawsze co 10 min wieczorami a poza tym nic :sorry:

Dzień doberek :-):-):-)

Jeszcze mnie nie pozalewało, alejak patrze na inne osiedla , to naprawde robi sie mało sympatycznie:-(:-(:-(:-(a tu sztorm na oceanie, wszystko wali do nas :-(:-(:-(

reklama
Ty mi nawet nie mów bo ja przecież w Lahinch mieszkam:cool2: hehe
szok...
zamierxzam się dziś chyba do limerick wybrać...
ale sama nie wiem czy waro z domu ruszac wogóle..
leeje od samej 7 rano....
wogóle w nocyteż już lało.... jak sie przebudziłam na siusiu....:confused2:
masakra....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry