Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po 3 miesiacach... siedze w wyrku i nic nie robie bo sie boje ze mi przemoknie

nadrabia te 3 miesiace ehhh....:-(
takie ulewy u nas .. wszystkie pola i drogi pozalewane... dopiero mnie podłączyli do sicie... (na szczęście) 

... wszystko boli... mam normalnie już dość....

nie nie bałam się... bardziej boję się samej grypy niż szczepionki..Kamcia nie bałaś się szczepic na swińską grypę?
Już niedługo urodzisz,wyśpij się teraz za wczasu ;-)
Ciekawe jak tam mała Kasi limeric? Coś ktoś wie?
więc co ja tam mam sobie żałować.... hah;-)o Kasi nie wiem nic... może sylcia007 będzie wiedziałano właśńie.... hehe do niej nic nie dociera.....- No normalnie wstyd;-),no gdzie to Twoje dziecie ???babo juz dawno się przeterminowałaś, co jest??? No pogadaj z tą swoją kobietką, niech się decyduje dziewczyna , tak nas zwodzić dalej nie moze
;-)
![]()

;-)
KaMcia, tak sobie myśle ze mała jest spora i dla tego jak chodzisz to skurcze ustępuja, a jak siedzisz to sa. Mała jest duza i nie moze główka dobrze się osadzić nad kanałem rodnym. Myśle ze jak by wody ci odeszły, lub dali troszke oksytocyny, to by akcja się rozwineła.Jezeli nadal miewasztak czesto skurcze, to bacznie kontroluj ruchy małej.