reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Kasia gratulacje!!!!!!!!!!
a co z Kamcia?? rodzi juz czy jeszcze nie???

Moja Emolka dzis na szczepieniu byla...:-(plakala strasznie jak nigdy....a mnie dopadl @ :cool::cool: po 3 miesiacach... siedze w wyrku i nic nie robie bo sie boje ze mi przemoknie:crazy::crazy::crazy: nadrabia te 3 miesiace ehhh....:-(

Dzień dobry mamuśki....
Ruch jak w Rzymie mówisz... hehehe....
Zerkamcochwila , czy Kamcia już rozpakowana, ale widze ze nic nie widze;-):-p:-):-), czekamy na wieści od Kamci, lub Alex:tak::tak::tak:

hej dziewuszki moje....:-)
nie pisałam bo na 3 dni nam neta odcięli:crazy: takie ulewy u nas .. wszystkie pola i drogi pozalewane... dopiero mnie podłączyli do sicie... (na szczęście)
więc co u mnie...
od chodzenia wszyustko bli jak cholera (czyt nogi , biodra kręgosłup... i wogóle)
i nic... Vicky chce chyba po doopie dostać jak wkońcu wyjdzie:-p:sorry:
nie wiem ale jak chodzę to mi skurcze bardziej mijają niż się nasilają.... :confused2:... wszystko boli... mam normalnie już dość....
ale cieszęsię że chociaż mam internet...
a no i co noc skurcze są co równe 10 min... do samego rana prawie...
ani częściej, ani nic... a w dzień już delkatne co jakiś czas...
a w szpitalu powiedzzieli mi zejak mi wody odejda to mam jechac prosto do Limericku (jakbym tego nie wiedziała):crazy::confused2:
no i zaszczepili mnie na świńską grypę

aha..
ogromne gratulacje Kasiu :)

Ostatnia edycja:
Kamcia nie bałaś się szczepic na swińską grypę?
Już niedługo urodzisz,wyśpij się teraz za wczasu ;-)

Ciekawe jak tam mała Kasi limeric? Coś ktoś wie?
nie nie bałam się... bardziej boję się samej grypy niż szczepionki..
a w sumie to i tak pofobno w 2012 konec świata:-p więc co ja tam mam sobie żałować.... hah;-)o Kasi nie wiem nic... może sylcia007 będzie wiedziała

- No normalnie wstyd;-):tak::-D,no gdzie to Twoje dziecie ???babo juz dawno się przeterminowałaś, co jest??? No pogadaj z tą swoją kobietką, niech się decyduje dziewczyna , tak nas zwodzić dalej nie moze:no::-p;-):-D:-D:-D

- No normalnie wstyd;-):tak::-D,no gdzie to Twoje dziecie ???babo juz dawno się przeterminowałaś, co jest??? No pogadaj z tą swoją kobietką, niech się decyduje dziewczyna , tak nas zwodzić dalej nie moze:no::-p;-):-D:-D:-D
no właśńie.... hehe do niej nic nie dociera.....:zawstydzona/y:
i się uparła i już... ehhhh...
ja uznałam że na siłę jej nie będę wyciągać... bo zwariuję od tego..
ale może znacie jakiś sposob żebyu mi wody chlusnęły:-D
to wteduy byłabym pewa że lada chwila będzie... bo na skurcze nie mam co liczyć

reklama
KaMcia- jedyne co mi przychodzi do głowy, to tylko witaminka S, z mężolem do spółki :-p;-):-DKaMcia, tak sobie myśle ze mała jest spora i dla tego jak chodzisz to skurcze ustępuja, a jak siedzisz to sa. Mała jest duza i nie moze główka dobrze się osadzić nad kanałem rodnym. Myśle ze jak by wody ci odeszły, lub dali troszke oksytocyny, to by akcja się rozwineła.Jezeli nadal miewasztak czesto skurcze, to bacznie kontroluj ruchy małej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry