reklama

Mamuski z Ennis

CZESC GASTONE:tak: JA TEZ SIE MELDUJE:tak: NO FAKT TAK NAM SIE MAMCIE ROZGADALY ,ZE DOJSC DO SLOWA NIE DAJA ,HEHEHE;-);-);-);-) GASTONE WIESZ MOZE GDZIE MOZNA KUPIC NAKLEJKI NA SCIANE?? A MOZE INNE MAMCIE TEZ WIEDZA?? SZUKALAM I JAKOS NIC ZNALEZC NIE MOGE:no::no:

reklama
Witajcie mamuśki:-):-):-):-)
Ja troche zadziej [ o ile da sie jeszcze bardziej:zawstydzona/y:] będę zaglądać.Mam natłok obowiązków. Nie wyrabiam.

HEHE;-) MIKI CHYBA RZADZIEJ SIE JUZ NIE DA:-p:-p:-p WRACAJ SZYBKO DO NAS :happy2::happy2::happy2:

A TAK W OGOLE TO DZIEN DOBRY W TEN SZARY PORANEK,UFFF NIE CIERPIE TAKIEJ POGODY,BLE:baffled::baffled: JA JUZ PO SNIADANKU ,CORCIA TEZ ,ZUPKA Z WCZORAJ ZOSTALA WIEC TYLKO PRASOWANKO MNIE CZEKA:sorry2::sorry2: I MOZE JAKIES CIASTO UPICHCE BO MNIE TAK OSTATNIO KRECI NA COS DOBREGO:happy2::happy2: MILEGO DZIONKA:tak::tak:

Witam sie i ja.Ja dzis tez mam prasowanko,obiadek dla syncia musze wymyslc bo dla nas mam odmrozone kotleciki ryzowe.Spratac duzo niemusze,bo mam w miare czysto wiec dzis tylko to nieszczesne prasowanie...
Milego dnia!

Witalam sie wczoraj ostatnia dzis pierwsza.
Co tam u was mamunie? U nas zadnych rewelacji,codziennosc jak zwykle.Lece zaraz obiadek gotowac,nrazie jeszcze dochodze do siebie po wstaniu z lozka ihi oczywiscie szperajac na BB.Mielgeo dnia,zajrze jeszcze,mam nadzieje ze monologu prowadzic niebede.
Kasia znalazlas naklejki?

Witam mamcie:-)

Ja dzisiaj miałam wene do sprzątania, kupiłam pojemniki plastikowe w dunsie i posegregowałam [ kolejny raz] zabawki chłopców.
Wczoraj robiłam pierogi z serem, tak więc dzisiaj bez obiadowo, za to chatka lsni .
Czekam jeszcze tylko na koleżanke i już wieczorkiem tylko kąpiel w mleczku kokosowym ach....

gastone- jak sie czujesz ???
Kasia- Jak tam biedroneczka ???

dobry wieczór mamcie:tak::tak: ja dzisiaj jakos nie za bardzo sie czuje,cos mnie mdli od rana i nic mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Gastone nie zebralam sie jeszcze w poszukiwaniu naklejek,jakos nie mam weny:no::no::no: Miki biedroneczka roooosnie :-D:-D:-D i chichra sie juz pełna geba:-D:-D:-D najbardziej wariuje jak jej spiewam,a ja sama czasami placze ze smiechu takie miny stroi i akrobacje przy tym:happy2::happy2::happy2::happy2: dobrej nocki mamcie:tak::tak::tak:

hej mamunie.U mnie nie zaciekawie..Skopiuje swojegoposta z mam z irlandii bonei mam sily pisac jeszcze raz.
.Wczoraj mialam koszmrny dzien.Zlapalam infekcje nerek..bardzo silna.Krew w moczu ,zwracalam caly dzien.Pojechalam do szpitala,chcieli mnie zostawic ale na prosbe pojechlam do domu i obiecalam ze jak bede sie gorzej czula zaraz przyjade.Cala noc spedzilamnad kiblem,w lozku wylam z bolu bo siusiac niemoglam i nerki i rozsadzalo.Rano jeszce bolalo,nicnie moge jesc,przelknelm suchego wafla ryzowego ,wzielam antybiotyki i odblokowalo mnie troszke.Boli jeszcze ale nie tak mocno jak w nocy.Z dzidziusiem wszystko w poradku,widzialam nausg,w poniedzialek mam powtorke usg,potem jeszcze jedna za tydzien (ja to mam szczescie w nieszczesciu zawsze bo natrzepia mi tego usg juzna samym poczatku hehe) No to uciekam ,leze w lozku caly czas,nie wolno mi wstawac.Jezzu nie wiedzialam ze taka infekcja wykancz tak czlowieka,tylko przez ten jeden dzien dieta cud - 2,5 kilo mniej no i zglowy mam juz prwie 7...ale zaczne jesc i bedzie git.papap mamuni9e trzymajcie ksiukasy zebym sie lepiej poczula.

reklama
witam mamacie :-D dzis mam wolne no ale i tak roboy w domu jest i niema kiedy napisac...
Kamcia super twoja corcia sie giba hehhe:-D sliczna a jakie policzki ma ..mmmm... cudo:-D:-D ja tez sie musze pochwalic bo Emilka zaczyna stawac powoli a dzis mi usiadla z brzuszka:szok::szok::-D:-D:-D normalnie moje pieknosci kochane heh ona to by chciala juz biegac za psami bo lubi im wloski wyrywac i wkladac palce we wszystko co sie da w szczegolnie do nosa....a piszczy az glowa boli hehe no nic narazie mykam kompac mala :-D
to super:)
ja sie nie moge doczekac kiedy Vicky zacznie raczkowac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry