savanna89
Mamuśka :D
Ale naskrobalyscie 
Ja mialam dlugo mleko i w strasznych ilosciach a nie chcialam brac tabletek bo slyszalam ze obnizaja cisnienie a ja mam bardzo niskie wiec nie wyobrazalam sobie tego. Nosilam muszle laktacyjne w ktorych zbieral sie pokarm - minus byl taki ze bylo tego tak duze ze jak sie pochylalam to byl plusk na podloge. Przez miesiac chodzilam w mokrych bluzkach az w koncu zalozylam stanik sprzed ciazy (sztywny) i laktacja zaczela zanikac. Slyszalam ze owijanie bandazami cos daje :/ ja tego nie stoowalam ale moja bielizna pewnie troszke podobnie dzialala choc oczywiscie duzo slabiej ale jednak widac pomoglo.
Ja mialam dlugo mleko i w strasznych ilosciach a nie chcialam brac tabletek bo slyszalam ze obnizaja cisnienie a ja mam bardzo niskie wiec nie wyobrazalam sobie tego. Nosilam muszle laktacyjne w ktorych zbieral sie pokarm - minus byl taki ze bylo tego tak duze ze jak sie pochylalam to byl plusk na podloge. Przez miesiac chodzilam w mokrych bluzkach az w koncu zalozylam stanik sprzed ciazy (sztywny) i laktacja zaczela zanikac. Slyszalam ze owijanie bandazami cos daje :/ ja tego nie stoowalam ale moja bielizna pewnie troszke podobnie dzialala choc oczywiscie duzo slabiej ale jednak widac pomoglo.

. I żadne pieniądze nie są w stanie dać tego co daje mi każdy dzień spędzony z moim Piotrusiem.
.
, liczę na to, że teraz z tymi nockami to już będzie z górki
.
. Przeraziło mnie to (zresztą pewnie macie to samo, jak usłyszycie o czymś co może zagrażać Waszemu maleństwu/dzieciom) to chcecie dowiedzieć się na ten temat jak najwięcej. Poczytałam na necie i wiecie, że opryszka jest niebezbieczna dla niemowlaka
. Kurcze, może za bardzo panikuję - tak mam odkąd jestem mamą, bo bardzo się boję o moje Skarby. Czy Wy macie więcej info na ten temat? Nie ukrywam, że liczę na rozwianie lęków. Mam nadzieję, że nie jesteście złe, że od takiego tematu zaczęłam dzień
żebyśmy mogły rozmawiać na różne (wesołe, smutne, drażniące itp.) tematy.