Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Winika fajnie że jesteś. Oj biedna ty ...Ważne że jest już po . Te wymioty to chyba skutek narkozy?
Caroline jak Kubuś zrobił kolejne siku to wyleciało poza ten "rondelek" .Myślę że jak podrośnie to będzie problem z tego większy....
Ponawiam pytanie o zanik mleka. Miałyście mleko po ponad 2 tygodniach od zaprzestania karmienia?
Lawina u mnie zanik laktacji trwał dłużej. Miałam przepisany Bromergen niszczył laktacje w ciągu 2 tyg. Później próbowałam coś jeszcze wycisnąć i nadal leciało. Myśle , że u mnie zniknęła po miesiącu. No ale u mnie trochę inna sprawa była.
Olena wysłałam maila
Qassandra ja się zastanawiałam nad tym rozwiązaniem ale nie opłacałoby mi się to, nawet po obniżeniu o 2h.
Co do podwójnego suwaczka nie pomogę, zrobiłam tylko to co sie udało i o więcej się nie będę kusić:-) tylko zdjęcie jeszcze wrzucę ale to pewnie w weekend.
Wnika witam na bb:-)
Sapago ,Badka dzięki za odpowiedzi![]()
Badka dobrze pamiętam ty miałaś ropień w piersi?
Powiedz mi w jakim stanie usa jesteś ?
Lekarz mi mówił że powinnam ze względu na hiperprolaktyniemię przed ciążą zrobić badania po odstawieniu dziecka. Nie określił jednak kiedy .
Odczekam koło miesiąca i wtedy sprawdzę.