Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olena - ja też i Nikamo. Ale nie warto się tym przejmować.

.
. Odpowiadam na Twoje pytanie: w tym roku wkroczyłam w piękny wiek - magiczna 30-stka:-).Olena - ja też i Nikamo. Ale nie warto się tym przejmować.
Dokładnie ,ja dostałam juz wszystkie papiery z pracy i powiem Wam że nawet sie cieszę bo zmotywuje mnie to do pracy na własną rękę![]()
Olena u Nas to samo Michaś ząbkuje bezobjawowo ,przepraszam objawem sa tylko te male ostre kiełki którymi już parę razy mnie ugryzł
A i byłam jeszcze dziś na naszym starym forum i widze że pomarańczki dalej nie odpuszczaja!!!!!
Olena a mogłabym mieć do Ciebie pytanie branżowe, wiem że pewnie teraz nawet nie chce Ci się o tym myśleć ale bardzo byś mi pomogła.
Olena, a czy mogę zapytać co z Twoją pracą? Nie bardzo wiem co się stało.
Mala brzuchatka, jak się cieszę, że i Ciebie tutaj ponownie spotkałam. Odpowiadam na Twoje pytanie: w tym roku wkroczyłam w piękny wiek - magiczna 30-stka:-).
Do pracy wracam na początku października. Fakt powrotu do pracy mnie nie frustruję, może dlatego, że bardzo lubię swoją pracę i ludzi z którymi pracuje. Zasmuca mnie jedynie fakt, że będę musiała moje maleństwo zostawić z nianią. Pocieszające jest to, że będzie to ta sama niania, która zajmowała się starszą córeczką przez 2 lata, więc jest sprawdzona. Takie życie:-(
Nikamo, czy Ty też straciłaś pracę?