Y
yra245
Gość
ale mała brzuchatka co cię niepokoi? bo jeśli małemu jest tak wygodnie ja bym nic nie robiła, jasiek też czasami śpi w pozycji raczkującej, nogi podkurczone, rączki pod siebie, ale mnie to nie niepokoi raczej śmieszy co on potrafi wyprawiać. ja bym nic nie robiła, skoro mu wygodnie niech tak śpi. ja uważam, że to nic co powinno cię niepokoić, sami niewiemy po sobie jak śpimy w nocy i jakie pozycje potrafimy przyjąć.
jasiu raz śpi na brzuszku raz na pleckach, raz na boczku, ma cudaczne pozycje, ale ja już go nie przekręcam bo robi po swojemu. i jak mu wygodnie.
kochana minęły już czasy że nasze maluszki spały tylko na pleckach w jednej pozycji jak się dziecko położyło. jasiu czasami tak harcuje w łóżeczku że potrafi z pół metra odjechać nim od ściany, tak ćwiczy mały łobuz.
a kolibocze głowa? co to znaczy?
jasiu raz śpi na brzuszku raz na pleckach, raz na boczku, ma cudaczne pozycje, ale ja już go nie przekręcam bo robi po swojemu. i jak mu wygodnie.
kochana minęły już czasy że nasze maluszki spały tylko na pleckach w jednej pozycji jak się dziecko położyło. jasiu czasami tak harcuje w łóżeczku że potrafi z pół metra odjechać nim od ściany, tak ćwiczy mały łobuz.
a kolibocze głowa? co to znaczy?