Asia100
marzec'04, kwiecień'09
hej
noooo laski gdzie jesteście?
gadac mi sie chce a tu cisza
noooo laski gdzie jesteście?
gadac mi sie chce a tu cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i ataka mam byc do niedzieli
i to ma byc wiosna???????
Wgrałam sobie program "Księgowośc w małej firmie" no i musze sobie teraz poćwiczyc troche w domu.

wstalismy dopiero ok11
, poszłam sie wykapac bo trzeba było do gina sie wybrac na wizyte kontrolna , i na zakupy .

kazal mi brac magnez i przepisał żelazo bo stwierdził ze wyniki caly czas leca w dół , a do porodu jeszcze troche i bedzie mi cieżko jak tak pójdzie, gadałam mu o sobocie ze bolal mnie brzuch tak jak na miesiaczke i czułam ze mi sie brzuch napinal ale po nospie przechodziło i wziełam trzy w sobote, a niedziele przelezałam bo sie wystraszyłam z leksza, i pytam go czy to normalne , a on do mnie ze u mnie to nienormalne i dobrze zrobiłam ze wziełam nospe , wytłumaczyl mi ze to były skurcze z bólami które czułam i takie bede czuć ale dopiero przed porodem
takze jakby sie powtórzyło to kazał mi wziasc odrazu dwie nospy i jakby nie pomoglo to dzwonic mam do niego albo do szpitala przyjechac , bo zeby nie bylo tak ze w 7 miesiacu bede rodzic

musze sie pilnowac , ale zbadał mnie i powiedział ze szyjka jak narazie jest oki i nie zmiękła
nie wiem co to znaczy ale chyba dobrze

to jaka to miejscowość?ASIA pisałas że pochodzisz z Lublina właśnie jak tam jedziesz to przejeżdżasz przez moją miejscowość.
jak juz zaczniesz rodzic to szyjka najpierw mięknie i dopiero zaczyna sie skracaćale zbadał mnie i powiedział ze szyjka jak narazie jest oki i nie zmiękłanie wiem co to znaczy ale chyba dobrze
![]()

masakra!!!