lidka dla krystianka urodzinowe buziaki, najlepszych przyjaciol,wesolej rodzinki, i duzo przygod, sto latek
iwcik to kiedy ruszacie z budowa?w rzeszowie?
kochaneczka troche sie pomeczyla ale pewnie juz zapomnialA, no i nie bylo tak zle przeciez
ja myslalam ze slabsze skurcze sa lepsze
mniej bolesne a parcia pilnuje wtedy polozna
ja mialam ekspresowy porod i z zaskoczenia, b malo bolesny i parcia nie czulam, ale wiedzialam kiedy mam to robic,takze super
pewnie dzieki poloznej i lekarce bo one aktywnie rodzly ba! parly ze mna,
my mamy dzis leniwy dzien
wczoraj bylismy w rzeszowie od rana i nieplanowo wrocilismy dzis o 8 rano hihi
adam wczoraj mial troche pracy na mieszkaniu,zaczyna mi sie tam coraz bardziej podobac, i chyba bedzie super, coraz wiecej zmian,pomyslow na lepsze, i miejsca sporo,na drugim poziomie hihi
ja w tym czasie jezdzilam z siostra i jej narzecz po rzeszowie, jakies zakupki, sprawy inne, na koniec wkrecilismy moja sis i zawiezlismy na spa, do siedlisk. to zalegly prezent urodzinowy niespodzianka, dowiedziala sie o tym dopiero na parkingu przed hotelem i zaskoczona poszla na 4godzinne rozkosze dla ciala hihi
my do znajomych
byl czad
kumpela przezajeb wiec non stop gadalysmy,pichcilysmy i drinkowalysmy, faceci zajmowali sie olafem, bo leon zostal z babcia hialy czas byl plan ze wracamy do domu hihi
ale olaf tam zasnal,potem adan,wiec spontanicznie zostalismy, rano olo o 6 zrobil pobudke
a kolega gospodarz pobil wszystkich kiedy o 6 w kuc
hni wlasnie skonczyl gotowac obiad hehe rosol i carbonare
sluchawki na uszach z muza i daje hihi
no szok
super sa obydwoje hihi
a my o 7 sie zwinelismy do jaro
ja o 10 poszlam na 2,5 godziina drzemke z olafem i luuzz
teraz cala trojka moich mezczyzn spi
wlasnie olaf wstal hihi
takze czekamy na rezte z drugim daniem,zrobilam faszerowane nalesniki z sosem serowym mniam
milej niedzieli