reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kubusiowa - udanej balangi ;-)

Justyna - ja nie uzywam pudru więc maly nie ma ode mnie ;-) Karmię caly czas piersia ale zaczęłm się zastanawiać ostatnio dawałam małemu herbatkę z kopru wloskiego (teraz nie daję) i czyżby koper go uczulał :-( A co do skazy to raczej nie chociaż na początku mial uczulenie na mleko krowie i wogóle nie piję mleka ani nie jem serów.

Iza - Karolcia jeszcze musi podrosnąć do tej sukienki ;-)

Kaszu - witaj!!!!

Czarnulka - dużo zdrówka

Mokatte - wszystkiego naj...naj...naj dla Martynki

anian - wszystkiego naj..naj...naj dla Patrycji

iza - no pieknie wyglada Karolinka w tej sukienusi

karolina - nie wiem czy ten film lepszy ale zapalony mężulek mój ogląda:tak:

czarnulka - zapraszamy, trzeba skoczyc po druga buteleczke:-D

baska - na pewno bedzie udana imprezka:-)

a ja czekam dalej na gości juz sa w katowicach

WITAJCIE

U mnie juz wszytsko ok....chyba juz koniec z tymi choróbskami ..asio asio asio:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .
Jutro jedziemy do mojej bratanicy na 13 urodiznki a w niedziele na zakupy. CAly tydzien kupowalam tylko pieczywo i w lodowce swiatełko sie odezwało. Pustka totalna..no moze jakas konserwa by sie jeszcze znalazła.
Małego oddam na ten czas do tesciow bo uwierzcie ale z malym na wieksze zakupy to koszmar. Chce chodzic , wszystko sciaga , a jak zobaczy zabawki to usiadzie i nie da sie ruszyc go. Wtedy wybuch placzu tupanie.Na dziale ze słodyczami wszystko jest " aa" i wszystkiego ma ochote pobrobowac.

KASZU i ja Ciebie tez serdecznie witam.

Oj na wiosne trzeba bedzie jakies spotkanko zorganizowac. Dajcie tydzien szybciej znac bo bede musiała urlopik załatwic.

Dziewczyny troche sie martwie bo Filipek bo tym wirusie nie ma juz takiego apetytu jak kiedys, lekarz mowi ze wszystko:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: wroci do normy ale co chwile wydaje mi sie ze moze jest głodny

reklama
:-) jakie pustki ja jestem jeszcze czekajaca na gosci!!!!!!!!!!!!!!!:-) a co serwuje dzisiaj pizze robiona własnymi rekami:-D i dobre drinki:laugh2: ale jutro same dobroci rybki w zalewie, krokieciki pieczeń, sernik makowiec itp. i oczywiscie dobre trunki:-) :-) :-) :-)

Do góry