Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Witaj ponownie ,jeśli tak;-).
.
.
.
.A koper...hm,teoretycznie wszystko może uczulać
.
w efekcie obiadu nie było
normalnie nie szło a taki miłam smak na naleśniki dopiero męzus przywiózł słoiczkowe zarło i zjadło sie z ryzem na słodko kwaśno
Nawet dzis lekarka była w szoku ze taka oslabiona, i w gorączce a siłe i parę ma jak nie wiem !!! w dwójkę z Pawłem podczas badania nie szlo jej utrzymać 
Ciekawe ile będziemy czekać na kolejne
Może tak do wakacji:-)
ale ja tak juz mam
I Ty wszystko sama przygotowywałas i piekłaś ???
Dlatego, że ,moja ciąża była zagrożona (4 razy leżałam w szpitalu z plamieniem), zresztą zaszłam w ciąże tuż po zaczadzeniu tlenkiem węgla - leżałam w Klinice Ostrych Zatruć w Sosnowcu a nawiasem mówiąc leżąc tam otrzymałam wiadomość, że zmarła moja mama, z którą mieszkałam sama (tata zmarł 4 lata temu na raka płuc). Miała raka piersi i tylko ja się nią zajmowałam: myłam, zmieniałam opatrunki, pieluchy, czesałam i wpajałam w nią nadzieję, by jak najdłużej była...