reklama
shiune ja tez miałam na poczatku docinki ze strony tesciowej ale sie nie dałam i dalej karmiłam piersia;-)
justyna dUżO zdrówka dla Liwki ,moja oliwia tez zadnego syropku nie weżmie jak widzi to ucieka i też musze jej dawać szczykawką .
ewcik i z Filipkiem wszystko dobrze ale po takim czymś napewno jest osłabiony wkońcu to małe dzieciątko
mokate zdolna ta twoja Daria ,masz z czego być dumna
fotki super ale martynka już duża
:-)
kaszu mała wygląda uroczo ,a z tym kotletem
na brak jej apetytu chyba nie narzekasz?
anian spóżnione ALE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PATKI
justyna dUżO zdrówka dla Liwki ,moja oliwia tez zadnego syropku nie weżmie jak widzi to ucieka i też musze jej dawać szczykawką .

ewcik i z Filipkiem wszystko dobrze ale po takim czymś napewno jest osłabiony wkońcu to małe dzieciątko

mokate zdolna ta twoja Daria ,masz z czego być dumna

kaszu mała wygląda uroczo ,a z tym kotletem

anian spóżnione ALE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PATKI
shiune ja z kolei odwrotnie tak jak iza zarzekam sie ze różowego nie kupie ale zawsze mi sie cos spodoba różowe .A zapomniałam wczesniej napisac Marzenka świetnie wyszła z Paskalkiem , a moze on jest z bliźniaczków?
.Hejka.
.U nas raczej kiepsko,Lenka coś gorączkuje i kaszle,a to jeszcze jutro niedziela i muszę czekać do poniedziałku na lekarkę:-(.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
.baska ja używałam tych płatków mydlanych i niestety Lenka miała po nich uczulenie(oprócz tego ze nie można nimi prać w pralce
),lub po loveli bo i tą miałam.Przeszło dopiero po JELPie a teraz już używam naszego "dorosłego"proszku tylko płuczę dwa razy i jest ok
.
.kaszu mam nadzieję ze teraz będziesz u nas regularnie
.Córeczka ładniutka ale jak ktoś słusznie tu zauważył -miała po kim dziedziczyć
.
.oliwka hehe ,moi rodzice tez mówili żebym dała butlę bo tak to nawet nie wiadomo ile je
ale powiedziałam im że jak nie płacze z głodu i ładnie przybiera to musi zjadać odpowiednio:-),widzę że ty też masz charakterek uparty
.Mam nadzieję ze dobrze się czujesz!jak dzidzia w brzuszku
.
.justyna i jak Liwia
.
.mokkate bardzo fajnie wyszły twoje dziewczyny na zdjeciach
.
.Mam propozycję dziewczyny... może byśmy tak ,jednego dnia i o jednej godzinie,spotkały się wszystkie na czacie

,mam założony pokój i mogę wam podesłać odpowiednie namiary i tam byśmy sobie pogadały tak "na bieżąco",fajny pomysł?
.
.Miłego sobotniego wieczoru.
.U nas raczej kiepsko,Lenka coś gorączkuje i kaszle,a to jeszcze jutro niedziela i muszę czekać do poniedziałku na lekarkę:-(.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
.baska ja używałam tych płatków mydlanych i niestety Lenka miała po nich uczulenie(oprócz tego ze nie można nimi prać w pralce

.kaszu mam nadzieję ze teraz będziesz u nas regularnie

.oliwka hehe ,moi rodzice tez mówili żebym dała butlę bo tak to nawet nie wiadomo ile je

.justyna i jak Liwia

.mokkate bardzo fajnie wyszły twoje dziewczyny na zdjeciach

.Mam propozycję dziewczyny... może byśmy tak ,jednego dnia i o jednej godzinie,spotkały się wszystkie na czacie

.Miłego sobotniego wieczoru.
cześć dziewczynki
KAszu - witamy
a ja dalej chora buuuuuuuuuuu - chyba jednak pójdę do leakrza, ale pewnie skończy sle na L-4.
padam na ryjek. dziś byliśmy oblukać autkoa, ale lepiej nie gadać ................................
poza tym Tito nie miał dziś absolutnie ochoty na rehabilitację i wył przez caluśką godzinę :-) do księżyca
ale przy tej okazji nauczył się gadać BABABABABABABABA
KAszu - witamy
a ja dalej chora buuuuuuuuuuu - chyba jednak pójdę do leakrza, ale pewnie skończy sle na L-4.
padam na ryjek. dziś byliśmy oblukać autkoa, ale lepiej nie gadać ................................
poza tym Tito nie miał dziś absolutnie ochoty na rehabilitację i wył przez caluśką godzinę :-) do księżyca
ale przy tej okazji nauczył się gadać BABABABABABABABA
anian
Fanka BB :)
Witam
karolina, fajny pomysł, ale u mnie kiepsko z czasem (koniec semesrtu i kupa roboty):-) ale jakby co to się postaram być obecna
Mam nadzieję, że Lence przejdzie...:sick:
mokkate ale śliczne zdjęcia...a jaka Daria mądra (to po mamusiu
;-) ), a Martynka wcale nie wygląda na taką chudzinkę...:-)
oliwka jak się czujecie

Czy znacie sposoby na pozbycie się uporczywych plam na ciuchach mojego dziecka??? Wypróbowałam chyba już wszystko, a jakieś plamki i tak zostają
U nas nocka prawie lepsza, tylko coś się Małej chyba śniło o 1:20 i za nic nie mogłam jej dobudzić ani uspokoić...o 2 padła (i ja też:-) ).
CHCĘ NOCY BEZ NIESPODZIEWANEK. Kiedy one nadejdą??
Miłej niedzieli
karolina, fajny pomysł, ale u mnie kiepsko z czasem (koniec semesrtu i kupa roboty):-) ale jakby co to się postaram być obecna

Mam nadzieję, że Lence przejdzie...:sick:
mokkate ale śliczne zdjęcia...a jaka Daria mądra (to po mamusiu

oliwka jak się czujecie

Czy znacie sposoby na pozbycie się uporczywych plam na ciuchach mojego dziecka??? Wypróbowałam chyba już wszystko, a jakieś plamki i tak zostają

U nas nocka prawie lepsza, tylko coś się Małej chyba śniło o 1:20 i za nic nie mogłam jej dobudzić ani uspokoić...o 2 padła (i ja też:-) ).
CHCĘ NOCY BEZ NIESPODZIEWANEK. Kiedy one nadejdą??
Miłej niedzieli

.anian dzięki ,ja też mam nadzieję ze małej to przejdzie:-(.A jakąś jedną godzinkę na pewno wykombinujesz na czat:-).Plamki...hm,ja większość i to nawet starych plam ostatnio wyprałam w ace do koloru ,najpierw namaczałam to w misce(wg zaleceń)potem do pralki,normalnie proszek i do bębna jeszcze to ace i do dozownika(choć potem doczytałam ze do dozownika się nie powinno;-)),i powiem ci że 90% plam znikło i to niektóre takie ze byłam w szoku;-).Niestety kilka plamek zostało ale już o wiele mniej widocznych,więc polecam
,tylko potem płukałam to chyba w pralce ze 3 razy;-).
.Dobranoc!!!.

.Dobranoc!!!.
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Karolinna z tym czatem to dobra myśl!!!
Olivka29 ja też poznaję Twój nick!
Jeśli chodzi o apetyt Laury to je naprawdę wszystko i to w każdych ilościach!!!

Olivka29 ja też poznaję Twój nick!
Jeśli chodzi o apetyt Laury to je naprawdę wszystko i to w każdych ilościach!!!

Podziel się: