reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam wszystkich :-)
kaszu witam ,ja cie pamietam i tez z innych forów;-)
iza mała wygląda uroczo w tej sukineczce:tak::-)
kubusiowa imprezka bedzie przednia a jakie smakołyki zwłaszcza te rybki w zalewie:-D:-)

reklama
shiune ja tez miałam na poczatku docinki ze strony tesciowej ale sie nie dałam i dalej karmiłam piersia;-)
justyna dUżO zdrówka dla Liwki ,moja oliwia tez zadnego syropku nie weżmie jak widzi to ucieka i też musze jej dawać szczykawką .:tak:
ewcik i z Filipkiem wszystko dobrze ale po takim czymś napewno jest osłabiony wkońcu to małe dzieciątko:tak:
mokate zdolna ta twoja Daria ,masz z czego być dumna :tak:fotki super ale martynka już duża:szok::-)
kaszu mała wygląda uroczo ,a z tym kotletem :-Dna brak jej apetytu chyba nie narzekasz?
anian spóżnione ALE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PATKI

shiune ja z kolei odwrotnie tak jak iza zarzekam sie ze różowego nie kupie ale zawsze mi sie cos spodoba różowe .A zapomniałam wczesniej napisac Marzenka świetnie wyszła z Paskalkiem , a moze on jest z bliźniaczków?

oliwka29 - dzięki za komplementy wzgledem Kamilka :-)

Karolinna - prałam w Loveli a teraz kupilam platki mydlane Bebi

.Hejka.

.U nas raczej kiepsko,Lenka coś gorączkuje i kaszle,a to jeszcze jutro niedziela i muszę czekać do poniedziałku na lekarkę:-(.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

.baska ja używałam tych płatków mydlanych i niestety Lenka miała po nich uczulenie(oprócz tego ze nie można nimi prać w pralce:baffled:),lub po loveli bo i tą miałam.Przeszło dopiero po JELPie a teraz już używam naszego "dorosłego"proszku tylko płuczę dwa razy i jest ok:tak:.

.kaszu mam nadzieję ze teraz będziesz u nas regularnie:cool2:.Córeczka ładniutka ale jak ktoś słusznie tu zauważył -miała po kim dziedziczyć:tak:.

.oliwka hehe ,moi rodzice tez mówili żebym dała butlę bo tak to nawet nie wiadomo ile je:-p ale powiedziałam im że jak nie płacze z głodu i ładnie przybiera to musi zjadać odpowiednio:-),widzę że ty też masz charakterek uparty:-p.Mam nadzieję ze dobrze się czujesz!jak dzidzia w brzuszku:confused:.

.justyna i jak Liwia:confused:.

.mokkate bardzo fajnie wyszły twoje dziewczyny na zdjeciach:tak:.

.Mam propozycję dziewczyny... może byśmy tak ,jednego dnia i o jednej godzinie,spotkały się wszystkie na czacie:confused::confused::confused:,mam założony pokój i mogę wam podesłać odpowiednie namiary i tam byśmy sobie pogadały tak "na bieżąco",fajny pomysł?:happy:.

.Miłego sobotniego wieczoru.

cześć dziewczynki

KAszu - witamy

a ja dalej chora buuuuuuuuuuu - chyba jednak pójdę do leakrza, ale pewnie skończy sle na L-4.

padam na ryjek. dziś byliśmy oblukać autkoa, ale lepiej nie gadać ................................

poza tym Tito nie miał dziś absolutnie ochoty na rehabilitację i wył przez caluśką godzinę :-) do księżyca

ale przy tej okazji nauczył się gadać BABABABABABABABA

Witam

karolina, fajny pomysł, ale u mnie kiepsko z czasem (koniec semesrtu i kupa roboty):-) ale jakby co to się postaram być obecna:-D
Mam nadzieję, że Lence przejdzie...:sick:

mokkate ale śliczne zdjęcia...a jaka Daria mądra (to po mamusiu:confused: ;-) ), a Martynka wcale nie wygląda na taką chudzinkę...:-)

oliwka jak się czujecie :confused: :confused: :confused:

Czy znacie sposoby na pozbycie się uporczywych plam na ciuchach mojego dziecka??? Wypróbowałam chyba już wszystko, a jakieś plamki i tak zostają:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
U nas nocka prawie lepsza, tylko coś się Małej chyba śniło o 1:20 i za nic nie mogłam jej dobudzić ani uspokoić...o 2 padła (i ja też:-) ).
CHCĘ NOCY BEZ NIESPODZIEWANEK. Kiedy one nadejdą??

Miłej niedzieli:tak:

.anian dzięki ,ja też mam nadzieję ze małej to przejdzie:-(.A jakąś jedną godzinkę na pewno wykombinujesz na czat:-).Plamki...hm,ja większość i to nawet starych plam ostatnio wyprałam w ace do koloru ,najpierw namaczałam to w misce(wg zaleceń)potem do pralki,normalnie proszek i do bębna jeszcze to ace i do dozownika(choć potem doczytałam ze do dozownika się nie powinno;-)),i powiem ci że 90% plam znikło i to niektóre takie ze byłam w szoku;-).Niestety kilka plamek zostało ale już o wiele mniej widocznych,więc polecam:-p,tylko potem płukałam to chyba w pralce ze 3 razy;-).

.Dobranoc!!!.

reklama
Do góry