Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.Umówimy się z kawką na chat,albo z czym kto chce
.
.
dzdzia ma sie dobrze oby tak zostało do końca;-)ja jeszcze biore zaszczyki jutro kolejny ,bo co 2 dni.Ale mam nadzieje ze szybko to minie i będzie to normalna ciąża:-(a co do czatu to ja chetnie:-)
A dzięki temu od dwóch dni czuję się świetnie. W poniedziałek jadę na ściągniecie szwów i już prawie nie krwawię, tylko lecą ze mnie jakieś brązowe brudy
Jak dalej tak pójdzie to za tydzień Jeremi będzie już spał u siebie, a ja w nocy będę się tulić do Jareczka ;-)
W końcu pomógł okład na brzusio z ciepłej pieluszki i wtedy też zabrałam go do łóżka. Balismy się, że to kolki, ale naszczęście wszystko minęło .... więc pewnie zjadłam coś nie tak ..... podejżana jest pomidorowa, do której teściowa wlała tłustej śmietany i chyba była za kwaśna
Ta noc była straszna ..... płakałam ..... ale grunt, że wszystko jest już dobrze .... co napawa optymizmem.
myślalam, ze lekarce coś zrobię bo ona do mnie mówi, ze on jest nie najedzony albo przejedzony ale nie chę wspominać tamtego dnia....:sick: Jakby kolki się powtarzały to zaopatrz się w SAB SIMPLEX niestety to można kupić w Czechach albo Niemczech ale bardzo skuteczne bo bardzo szybko mija kolka. Ja kupilam Espumisan też to polecam ale ostatnio jak dałam malemu sab simplex (bo przywiozła mi to ciocia od koleżanki)to kolka mineła zaraz po 5s.

Mozesz tez spróbować wodę koperkową małłemu dac jak go brzusio boli !!
masz racje to juz 3 miech
strasznie leci ,no nie ma innej opcji ze bedzie inaczej:-)

ale faktycznie tydzien czy dwa chyba go nie uzależni ;-)